Olga Matušková: Jeden dům prodala, pět si jich nechá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Olga Matušková: Jeden dům prodala, pět si jich nechá!

Olga Matušková za peníze z prodeje pražské vily vyplatí další domy na Floridě.
Olga Matušková za peníze z prodeje pražské vily vyplatí další domy na Floridě. (Aha! – David Kundrát)

Olga Matušková (63) už je zpátky na Floridě, a podle přátel její návštěvy v Česku do budoucna prořídnou. Kromě hrobu manžela Waldemara Matušky (†76), o který se stará producent Petr Kratochvíl, tu už nic nemá. Opravdu prodala dům na Babě za víc než 30 milionů korun, jak se spekuluje?

„Určitě to nebyly tak monstrózní sumy, jak se někde psalo, a já rozhodně nijak nezbohatnu,“ prozradila před odletem deníku Aha! Matušková.

Za získané peníze vyplatí čtyři domy, které má na Floridě a které si s Waldou pořídili před mnoha lety. Bohužel, ještě v době, kdy v Americe byly ceny nemovitostí vysoko, zatímco teď – po celosvětové krizi – jejich hodnota klesla téměř na minimum.

Domy jsou vesměs prázdné, Matušková je ani nepronajímá a o tom, že by je prodala, zatím neuvažuje. Ani podle realitních makléřů, specializujících se na nemovitosti v zámoří, by to teď nebylo šťastné řešení.

Kromě nákladů spojených s provozem musí však platit poměrně vysoké daně. Nejen za ty čtyři domy, ale i za pátý, v němž žije i se synem Waldemarem mladším...



Přečtěte si
illis
29. 5. 2011 • 22:34

jí je 5 domů, ale je to její věc, když ji to baví. Má jediného syna, vnoučata zatím žádná, takže synek bude zajištěný. Nevím za kolik skutečně dům v Praze prodala, ale já se přiznám, že dům možná tak v 70 letech minulého století svým uspořádáním byl něco, ovšem v současné době podle fotografií děsné . Chudák nový majitel, bude mít co dělat, aby to bylo obyvatelné, přestavba ho bude stát další milionky. Koupelna je zcela nepoužitelná a ostatní prostory přímo volají po zásahu. I ten obstarožní bazének na zahradě, vykopat a pořídit nový.

587587
29. 5. 2011 • 13:27

Běž si pustit Olinku z gramofonu a u toho mávej americkou vlaječkou, ty kuse hovězího !

1lola
29. 5. 2011 • 09:04

je to nejhorší, co může člověka potkat.Sáhněte si do svědomí,Vy co jste starší, jstli jste neměli tendence provést totéž.To, že má majetek znamená, že má také v hlavě!!!Nás-bohužel - komančové učili rovnostářství. Takže-co fčil?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.