Kdo byl největší hvězdou festivalu v Cannes? Dunst, Jolie nebo Herzigová? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kdo byl největší hvězdou festivalu v Cannes? Dunst, Jolie nebo Herzigová?

Kirsten Dunst v Cannes oslnila nejen porotu...
Kirsten Dunst v Cannes oslnila nejen porotu... (koláž Ahaonline.cz)

Cenu za nejlepší ženský herecký výkon si z Cannes odvezla Kirsten Dunst. Podařilo se jí ale na červeném koberci zazářit stejně jako ve filmu Melancholia?

Letos nebyla v Cannes o krásné herečky nouze. Na zdejší filmový festival dorazila Angelina Jolie, Jodie Foster, Salma Hayek i Uma Thurman, která se zhostila role porotkyně.

Film Melancholia kontroverzního režiséra Larse von Triera, který se v Cannes stal kvůli svému prohlášení o sympatiích k Adolfu Hitlerovi nežádoucí osobou, doprovodila společně s oceněnou Dunst i Charlotte Gainsbourg v pokročilém stádiu těhotenství.

Filmový festival však není pouze výsadou krásných hereček. Cestu na něj si díky charitativním večírkům našly i modelky Elisabetta Canalis a Hofit Golan. Nejodvážnější šaty předvedla zpěvačka Courtney Love.

Po červeném koberci se prošly i české krásky Karolína Kurková a Eva Herzigová. Obě patřily k tomu nejlepšímu, co bylo letos v Cannes k vidění.

O držitelích festivalových cen jste rozhodnout nemohli. Zvolte alespoň nejkrásnější návštěvnici 64. ročníku festivalu v Cannes. Hvězdné hosty najdete v galerii.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.