Premiéra velkofilmu Lidice: Takhle »paří« Roden! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Premiéra velkofilmu Lidice: Takhle »paří« Roden!

Karel Roden byl sice trochu unavený, ale náladu neztrácel. Společnost mu dělali přátelé a také víno.
Karel Roden byl sice trochu unavený, ale náladu neztrácel. Společnost mu dělali přátelé a také víno. (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Hudebník Dan Bárta (41) už svoji přítelkyni neskrývá! Odhodil stud a spolu s pohlednou brunetkou, s níž se poprvé ukázal na karlovarském filmovém festivalu v létě 2009, si na premiéře historického velkofilmu Lidice střihl vášnivou líbačku přímo na schodech.

Zato Karel Roden (49) dorazil bez Jany Krausové (57) a stesk po partnerce celý večer poctivě zapíjel. Hvězda dlouho očekávaného snímku, který jde do kin právě dnes, do pražského kina Lucerna nedorazila zrovna v nejlepší kondici.

„Ve tváři vypadá dost ztrhaně, jako by se několik dnů pořádně nevyspal. Asi toho na něj v posledních měsících bylo moc,“ poznamenali někteří z hostů slavnostní premiéry.

Samorostlý Roden si ale ze svého ne úplně upraveného zevnějšku nic nedělal a po zhlédnutí filmu se věnoval svým kolegům a přátelům. A samozřejmě i milovanému vínu, kterého si ten večer dopřával plnými doušky.

Spoluautor hudby k filmu Dan Bárta měl oči jenom pro svoji mladou přítelkyni. Po rozchodu s moderátorkou a spisovatelkou Kateřinou Procházkovou (35), s níž má dceru Elišku (5), to vypadalo, že zůstane delší dobu sám, ale opak je pravdou!

Nový vztah introvertnímu zpěvákovi natolik svědčí, že zapomíná na svoji »fobii« z veřejných míst a dává volný průchod svým citům, což dokázal »jazykovým šermem« se svou milovanou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.