Nejtajnější ženské fantazie: Sex s drsňákem a hrátky s kamarádkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nejtajnější ženské fantazie: Sex s drsňákem a hrátky s kamarádkou!

Sex s drsňákem
Sex s drsňákem (Profimedia.cz)

Tajné ženské fantazie v posteli by vydaly na pořádně peprný erotický film. Mezi nejčastější představy přitom patří sex se svalnatým chlapem, který si ženu podmaní násilím. Jsou takové představy nebezpečné, nebo neškodné?

Sním o drsném sexu

„Někdy, když se s přítelem milujeme, sním o tom, že se na mě vrhá úplně cizí muž a znásilňuje mě proti mé vůli. V těch fantaziích se mi to strašně líbí a vzrušuje mě to. Ve skutečnosti mi ale něco takového přijde děsivé. Mám pak špatné svědomí, že si něco podobného vůbec představuji. A stydím se i před přítelem, kterému něco takového samozřejmě nemohu říci.“ Anna Mrázová, Velvary.

Ženy chtějí sex s cizincem i policistou

Takové a podobné sny jsou podle sexuologů zcela běžné a nevinné. Jsou to totiž jen představy, které vymyslel náš mozek v bezpečí vlastní ložnice. Z analýz tajných ženských sexuálních přání vyplývá, že něžné pohlaví nejčastěji fantazíruje o sexu pod nátlakem, divokém milování ve vlaku nebo letadle s cizincem, sexu s mnohem mladším mužem či hrátkách s policistou, učitelem nebo lékařem.

Ve svých představách by to ženy rády zkusily i s jinou ženou a láká je také sex na pláži, na veřejnosti, v luxusním hotelu nebo na korbě náklaďáku.

Za své snění se nestyďte

Sexuologové v tom mají jasno. Erotické sny a představy jsou zcela jistě klíčem k uspokojivému sexu. Za své nejtajnější představy se v žádném případě nestyďte, a pokud vám pomáhají k dosažení orgasmu, věnujte se jim po libosti.

Když už se schyluje k sexu s partnerem, můžete si o svých sexuálních fantaziích povídat. Jestliže myslíte, že by to váš protějšek nestrávil, nechte si je klidně pro sebe, ale užijte si je. Myslete na ně i během sexu s vaším partnerem. Zkuste před ním začít masturbovat a jeďte si podle svého až k orgasmu.

Partnera určitě příjemně překvapíte a nažhavíte na další číslo. Stejně tak, když do vás bude při partnerském sexu pronikat, zavřete oči a klidně si představujte, že je to někdo úplně jiný nebo že vás dva při sexu pozorují cizí lidé.

Jde o zcela nevinné a bezpečné zpestření společné sexuální rutiny. Sexuální fantazie báječně chrání před nevěrou a spolehlivě navozují orgasmus.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.