Laurinová chce zpívat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Laurinová chce zpívat

„Zpívání mě vždycky moc bavilo,“ přiznala nám se smíchem krásná Sabina a hned chtěla zazpívat.
„Zpívání mě vždycky moc bavilo,“ přiznala nám se smíchem krásná Sabina a hned chtěla zazpívat.

PRAHA – Herečka Sabina Laurinová (34) touží po natočení své vlastní desky a chce, aby jí texty psal zpěvák Janek Ledecký. „Moc bych si přála nazpívat desku plnou písní s kvalitními texty, které vyprávějí příběhy.


Přijde mi, že cédéčko dnes vydává každý, kdo na něj má peníze. Výborným textařem je Janek Ledecký,“ přiznala deníku Aha! křehká Sabina.

„Jeho texty jakoby vyprávěly o mých životních zkušenostech. Janka znám, pracovala jsem s ním na muzikálech Galileo a Hamlet a bylo to úžasné. Chtěla bych, aby pro mě texty skládal on,“ rozplývala se nad Ledeckým Sabina, která zpívala každý týden v »nováckém« pořadu DO-RE-MI, když jej moderovala s Pavlem Zedníčkem. A taky se nám přiznala, že nejvíce ze zpěvaček obdivuje Marii Rottrovou a Hanu Zagorovou.

„Stále hraji v muzikálech, ale stihla jsem i super dovolenou. Měla jsem dva měsíce prázdnin, jako mají děti ve škole,“ řekla Sabina, která přes léto projela Chorvatsko a českou Třeboň. Sabina není ale jen herečka a zpěvačka, ale také scénáristka. „Když jsem byla malá, napsala jsem spoustu povídek. Dokonce v mých třinácti letech jsem vytvořila divadelní hru s názvem Malá smůla. Byla o nadpřirozených bytostech. Sebe jsem samozřejmě obsadila do hlavní role,“ smála se Laurinová, která příběh napsala pro svých třináct spolužaček a sama jej také režírovala.


Autor: Jana Bošotová
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.