Proměna Ivety Bartošové: Větší prsa, menší zadek… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Proměna Ivety Bartošové: Větší prsa, menší zadek…

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Aha! – Marek Pátek)

Postava Ivety Bartošové (45) je nestále ve »vývoji« stejně jako její kariéra. Sotva se zbaví pár kil, objeví se někde jinde…

Zpěvačka v současné době prožívá jedno ze svých »klidnějších« období a své tělo už ukázala na rádoby sexy fotografiích. Přestože ráda dává na obdiv štíhlé nohy, je si vědoma i svých nedostatků.

„Vždy jsem měla silnější nohy, velký zadek a neměla jsem žádné břicho ani prsa. A teď je to naopak. Narostly mi prsa, mám bříško, ale hubenější nohy a zadek,“ vylíčila Iveta svou proměnu slovenskému magazínu Báječná žena.

Změny na těle jí přesto dělají radost: „To, že mi narostly prsa, je fajn. Aspoň nemusím nosit vycpávky jako dřív,“ dodala s úsměvem zpěvačka.

Bartošová v rozhovoru zavzpomínala i na bývalého manžela Jiřího Pomeje, jemuž je navzdory ztroskotanému manželství stále vděčná za pohádkovou svatbu, kterou jí vystrojil před třemi lety. „Nejsme v kontaktu, ale přeji mu, aby byl v pohodě a zvládl tu zátěž mnohamilionových dluhů,“ srovnala Bartošová dřívější spory.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
hejhej
17. 5. 2011 • 13:27

Bartošová pořád řeší svůj vzhled.A stále stejně svým blbým způsobem.Je všeobecně známo,že štíhlé nohy a zadek má díky opakované liposukci,prsa si "zatím"zmenšit nenechala a to její "bříško",jak ho nazývá ve svých 45 letech,jak infantilní.Někde přidat,někde ubrat,ale hloupý mozek stále zústává.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.