Iveta Bartošová: Ségra zmizela kvůli mně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Iveta Bartošová: Ségra zmizela kvůli mně!

Iveta se svým dvojčetem Ivanou
Iveta se svým dvojčetem Ivanou (Profimedia.cz)

Iveta Bartošová (45) se ani po letech neusmířila se svou sestrou Ivanou. Nyní přiznala, jak to bylo, když se se svým dvojčetem rozešla.

„Přiznávám, ona má silnější hlas, zpívá krásně, ale nechala toho. Odstěhovala se do Švýcarska, tam si vzala nějakého kamaráda a myslím, že je trošku nešťastná,“ míní Bartošová, jejíž sestra vystupovala pod uměleckým pseudonymem Viana.

„Pořád mi to vyčítá, že utekla kvůli mně, že byla pořád ta druhá... Přitom já jsem se jí snažila pomoci. Brala jsem ji jako hosta na koncerty, nazpívala jsem s ní duet,“ prozradila zpěvačka, v čem je jablko sváru mezi ní a sestrou.

„Lidi ji prostě nebrali. To se taky někdy stává. Ona tím trpěla, a já jsem tím trpěla taky. Přála bych jí úspěch, protože to je moje dvojče...,“ dodává k tomu Bartošová, která svojí sestře nedávno vyčetla, že ji rodiče vždycky protěžovali.

Iveta Bartošová po dvanácti letech zakopala válečnou sekeru s Ladislavem Štaidlem (66), s nímž byla na kordy kvůli synovi Arturovi (14). „Před měsícem se to změnilo. Láďo, děkuji, konečně se o něj staráš!“ vzkázala expartnerovi Iveta Bartošová.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
dannaa
4. 5. 2011 • 05:06

Sestra Ivety měla skupečně lepší silnější hlas.Pěkně se poslouchala. Snad se má v zahraničí dobře a její maminka také.V duetech byl slyšet právě ten hezčí hlas Ivany.Marta a Tena také spolu zpívaly a jak krásné písně.

hejhej
3. 5. 2011 • 15:09

Ona byla první - v posteli Štajdla.Její sestra lépe zpívá,ale Iveta rychleji roztahuje nohy.Tam byl problém.Jinak už víme vše,jak Iveta pomlouvá všechny kolem sebe,rodinu nevyjímaje,včetně Štajdla.Neumí nic,jen se prezentovat skandály a lhát.

chlebasmaslem
3. 5. 2011 • 12:57

TO ONA VYŠTVALA SESTRU, ONA ZAPUDILA I CELOU RODINU, KDYŽ JEJÍ MAMINKA ZA NÍ PŘIJELA SE ZLOMENOU RUKOU, JESTLI BY U NÍ NEMOHLA PŘESPAT, PORUČILA GOLDĚ, AŤ ŘEKNE, ŽE NENÍ DOMA, AŤ JDE MATKA DO HOTELU ! ! ! NEŽ BY JELA MAMINCE POPŘÁT K SEDMDESÁTINÁM, ODJELA RADĚJI NA DOVOLENOU. CELÝ ŽIVOT KAŽDÉHO JEN VYUŽILA, VYSÁLA, PŮJČILA SI STATISÍCE A ZDRHLA. POČÍNAJE TOMÁŠEM GOTTLIEBEM, PŘES PAVLA VACULÍKA, ZDEŇKA BARTÁKA,IVANA ROSSLERA A MNOHO DALŠÍCH, NEMLUVĚ O ŠTAIDLOVI, KTERÉHO STÁHLA NEJEN MILIONY, ALE I ZDRAVÍ A O PÁR DESÍTEK LET MU ZKRÁTILA ŽIVOT.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.