Bartošová v SuperStar: Trapas v přímém přenosu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bartošová v SuperStar: Trapas v přímém přenosu!

Víš, lásko, já se jen dýl rozkoukávám...
Víš, lásko, já se jen dýl rozkoukávám... (Aha! – David Kundrát)

Iveta Bartošová (45) dostála svému slibu a vystoupila v druhém finálovém kole Československé SuperStar. To, že tato potížistka nakonec skutečně dorazila, bylo jedinou předností, kterou prokázala. V přímém přenosu se rozklepala a nedala dohromady jedinou souvislou větu. Šlo o trému nebo abstinenční příznaky?

Účastí v SuperStar Bartošová dostala obrovskou šanci, kterou promarnila. Pod hrozbou pokuty sice ve finále zazpívala, ale její vystoupení plné smyslných pohledů do kamery bylo spíše k smíchu. Zpěvem nemohla konkurovat ani nejslabším soutěžícím.

Po písni Víš, lásko Iveta působila nervózně. Před tak početným publikem se totiž dlouho neobjevila. Během rozhovoru s Leošem Marešem tak nemohla popadnout dech a její tvář zalil pot."Ty už jsi vyhrála tím, že tady jseš," přivítal ji moderátor narážkou na její opakované skandály s odmítnutím domluvených závazků.

Mareš si rozhovor s Bartošovou vyloženě užíval a s potěšením ji dostával do rozpaků. Když na jeho otázku "Co bys poradila soutěžícím?" reagovala slovy, že si vybrala 25 let starou písničku, její zmatený projev rázně přerušil. Bartošová po několika pokusech vysvětlila, že kdysi začínala podobně jako soutěžící, kteří se teď třesou stejně jako ona. Finalisté toho ovšem během své kariéry nestačili ještě tolik "prožít" jako Iveta a jejich třesení tak nevzbuzuje žádné podezření.

Bartošová byla všem k smíchu

Porota měla naštěstí zakázano výkon Bartošové hodnotit a její členové tak zůstali jen u pohrdavých pohledů. Jak by asi tak její zpěv okomentoval věčně kritický Habera? Osvaldová si do Ivety rýpla alespoň během hodnocení Mateje Piňáka, který podle ní na rozdíl od Bartošové působí na pódiu přirozeně.

Leoš Mareš se ke své oběti vrátil i v rozhovoru s Michalem Šepsem, po němž chtěl názor na její představení. "Já tyhle hudby neposlouchám. Podle mýho vkusu... já nevím, co na to říct," odsoudil padlou hvězdu začínající zpěvák.

 



Přečtěte si
jentak2011
19. 4. 2011 • 09:23

mi nahodou, vyjimecne, pripadala celkem v pohode a jeji vystoupeni, byt se starsi pisnickou (o dost lepsi, nez ty jeji nejnovejsi pokusy) taky a to nejsem fanda!

enemabagjones
19. 4. 2011 • 02:10

A to porotci nepoznali playback, nebo proč dělali ksichty? Bartošová není schopná zazpívat naživo nic, takže klídek. Jestli je někdo přesvědčen, že ano, chci důkaz. Je s podivem, jak se někdo tak antizpěvácký tak dlouho drží nahoře.

janyna
18. 4. 2011 • 13:27

na mě působí, že je neustále pod vlivem psychofarmak. Je úplně jiná, taková nepřirozená, umělá. No prostě je úplně v ři.i

hejhej
18. 4. 2011 • 13:08

Iveta si potíže se svým životem zavinila sama!!!Byla v pěvecké soutěži,když snesou kritiku amatérští zpěváci,tak by jí měla snést i ona,nebo tam neměla lézt.Ona není labilní,ona je blbá a pořád si myslí,jaká není hvězda.Není soudná, je trapná.

hanyma
18. 4. 2011 • 10:44

Tu nemusí nikdo ponižovat a zhazovat, ta to dokáže s přehledem sama!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.