Nova ztrácí s Bartošovou nervy, hrozí pokutou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nova ztrácí s Bartošovou nervy, hrozí pokutou!

Ivetu Bartošovou údajně zradily ledviny. S nimi měla problém už před časem.
Ivetu Bartošovou údajně zradily ledviny. S nimi měla problém už před časem. (Foto Aha! – Marek Pátek, showpix.cz)

Umělkyně sužovaná zdravotními problémy, nebo chronická potížistka, na kterou není spoleh? Lidí, kteří nad Ivetou Bartošovou (45) zlomili hůl, není málo.

Televize Nova se zpěvačce přesto rozhodla dát šanci a udělala z ní hvězdu nedělního kola Česko Slovenské SuperStar, kde fi nalisté zazpívají nejznámější české a slovenské hity. Jenže účast Bartošové není kvůli zdravotním problémům vůbec jistá!

„Iveta by si přála vystoupit, moc se na to živé vystoupení těší. V úterý ale prodělala ledvinovou koliku a k tomu se navíc přidalo ošklivé nachlazení. Čekáme na verdikt lékaře, který rozhodne, zda bude moct v neděli vystoupit,“ řekl deníku Aha! manažer Bartošové Richard Dušák.

„Sešlo se to dost nešťastně. Přesto věříme, že všechno klapne a že Iveta bude moct dostát svým závazkům a diváci se jí dočkají,“ dodal.V to samé jistě doufají i na Nově.

Tam účast Bartošové, která by měla naživo zazpívat svůj hit Víš, lásko, berou jako hotovou věc a dokonce na ni už lákají v televizních upoutávkách. „S paní Bartošovou jsme se dohodli na určitých podmínkách, které samozřejmě řeší i její případnou neúčast na finálovém kole,“ řekla deníku Aha! mluvčí Novy Michaela Fričová.

Pokud by se zpěvačka nedostavila, přišlo by jí to pěkně draho. Podle informací deníku Aha! by se pokuta měla pohybovat kolem 100 000 korun. A to by mohlo mít pro zpěvačku, jejíž konto zeje prázdnotou, dost fatální následky.



Přečtěte si
jentak2011
15. 4. 2011 • 19:16

a co čekali? její "spolehlivost" je slavnější než ona ta už je dávno OUT!

turbulence
15. 4. 2011 • 15:42

To hle zjevení se ještě cpe do televize ?ta má teda odvahu v ždyt je všem pro smích ohchlasta fetatanda at už dá pokoj hovado vožrálí.....

zadnice
15. 4. 2011 • 14:40

Vykopnout jí. Je nespolehlivá a duševně nemocná.

hrneczuhrinevsi
15. 4. 2011 • 13:24

se holka Bartošovic podívá jak má zpívat pořádná zpěvačka. Zákonitě z toho bude mít depku a začne chlastat jak duha

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.