Bartošová vylezla ven z ulity. Zase ztloustla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bartošová vylezla ven z ulity. Zase ztloustla!

Zpěvačkav poslední době nějaké to kilo přibrala, ale cítí se šťastná.
Zpěvačkav poslední době nějaké to kilo přibrala, ale cítí se šťastná. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

Malý zázrak! Iveta Bartošová (44), která se v posledních čtyřech týdnech stáhla do ústraní, vylezla ze své ulity! První vystoupení po měsíci se odehrálo v Ostravě a bylo určeno pro zaměstnance Ivetina mecenáše, který zpěvačce poskytuje vůz.

Jak vystoupení proběhlo a jak Iveta po měsíční hře na schovávanou vypadá? Zpívala Iveta zadarmo?

Akce probíhala o víkendovém odpoledni v showroomu jednoho ostravského distributora vozů, jakým jezdí právě i Iveta. Ze svého domova v Uhříněvsi, odkud Iveta uplynulý měsíc takřka nevytáhla paty a stranila se veřejnosti, vyrazila na akci začínající v sedm večer už ve dvě odpoledne.

Jen co vykročila z domu, bylo jasné, že během měsíce samotky se zpěvačka nenudila. Opět totiž změnila barvu vlasů – místo blond loken, jaké nosila v poslední době, se opět vrátila k hnědému přelivu. A také obličej se zdál malinko kulatější než před měsícem...

„Jednalo se o vystoupení pro zaměstnance. Iveta byla v pohodě, lidé z ní byli nadšení a fotografovali se s ní,“ popsal atmosféru v Ostravě Ivetin spolupracovník Jarek Šimek.

„Šlo o akci, kterou jsme měli nasmlouvanou dlouho dopředu. Nehledě na to, že po zprávách, které se v poslední době vynořily, chtěla Iveta dokázat, že je v pohodě a že bez problémů dostojí svým závazkům,“ říká Šimek, který s Bartošovou jako jeden z mála lidí pravidelně komunikuje.

A jak je to s Ivetiným honorářem od mecenáše? Opravdu musela zpívat zadarmo, aby se revanšovala za půjčený vůz? „To je mezi nimi. Jsou to přátelé, a jaké mezi sebou mají dohody, to si nechávají pro sebe,“ dodává hudebník.



Přečtěte si
martas6
26. 3. 2011 • 08:33

Skvělá ironie.

martas6
26. 3. 2011 • 08:33

Sluší??? Je odporná, stará zpuchlá troska na konci života. Všechny její vrstevnice jsou větší kočky než tahle tlustá beztvará rozteklá nechutná odulá popelnice a prasnice s prťavýma očičkama notorika...

martas6
26. 3. 2011 • 08:31

A ještě k tomu je zase v přechodu. Je holt stíhaná osudem, všichni jí navíc ubližujou a nikdo by podlé ní neunesl takové strašné trápení a osud jako ona. Je z ní nechutná ošklivá tlustá a zpuchlá odulá vychlastaná de.bilní stařena.

kochan
23. 3. 2011 • 06:31

Nedávno ještě radila v tisku lidem jak žít zdravě a vypadat dobře a teď po měsíci zalezení doma je odulá a má hubu jako lívanec

mrprasad
22. 3. 2011 • 20:20

Bez bulváru by po ní ani pes neštěkl.Sama se tam cpe.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.