Narozeninová oslava Charlottky Gottové: Zavalena dary! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Narozeninová oslava Charlottky Gottové: Zavalena dary!

Jestli si Charlottka při sfoukávání svíček přála hromadu dárků, přání se jí splnilo! Možná i proto, že foukat jí pomáhaly maminka Ivana a sestřička Nelly Sofie (vlevo).
Jestli si Charlottka při sfoukávání svíček přála hromadu dárků, přání se jí splnilo! Možná i proto, že foukat jí pomáhaly maminka Ivana a sestřička Nelly Sofie (vlevo). (Aha! – David Kundrát)

Svoje páté narozeniny si dcera Karla Gotta (71) Charlottka o víkendu v pražské Malostranské besedě užila jaksepatří!

Ten je rád, že si sobotní oslavu užili společně ještě předtím, než odjel na poslední fázi zájezdové show po Evropě. Malou generálku si dal ale už na párty, jelikož si pro svou dcerku a její kamarády připravil vystoupení s Michalem Davidem (50).

„Zazpívali jsme náš duet To stárnutí zrádné. Zazpívali i mé kolegyně, které si Charlottka a Nellynka nejčastěji pouštějí na cédéčku a DVD – Dáda Patrasová a Monika Absolonová. Holky při jejích písních skákaly, tančily… Byla tady neuvěřitelná atmosféra,“ pochvaloval si Gott.

Malé hosty ale také bavilo malování na obličej. Ačkoliv byla oslava v duchu pálení čarodějnic, malý Daniel Adamec (4) se nechal barvičkami proměnit ve svého oblíbeného hrdinu Spidermana. Sestřička oslavenkyně Nelly Sofie (2) si tuto výsadu odpustila, jelikož byla prý už tak dokonalá čarodějnice. Měla šaty, klobouk, paruku i koště!



Přečtěte si
mandat
2. 6. 2012 • 08:22

Na jedne strane si Gottova ztezuje, ze je pronasledovana novinari a na druhe strane z kazdou veci leti do medii. Je o podivne.Rozmazlovani deti se nevyplaci.

mandat
2. 6. 2012 • 08:21

Svata pravda. Mozna Gottova chce z ni udelat dalsi Paris.....

Shelby16
2. 5. 2011 • 23:06

Zahrnovat dítě už od útlého věku hromady drahých dárků kazí jen charakter toho dítěte. Úplně by stačil jeden obyčejný dárek a malý levný dort a splnilo by to také účel. Důležité je láska k dítěti, ne dary a luxus.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.