Tajemství nevěstiných šatů: Nóbl, nebo šik? - Nechala se inspirovat Dianou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tajemství nevěstiných šatů: Nóbl, nebo šik? - Nechala se inspirovat Dianou?

Tajemství roku před odhalením. Takto lokaj převážel nevěstinu róbu do hotelu, kde se ubytovala.
Tajemství roku před odhalením. Takto lokaj převážel nevěstinu róbu do hotelu, kde se ubytovala. (Profimedia.cz)

U oltáře neslíbí poslušnost, je miláčkem davů a není rozená princezna.

Kate Middleton by si se svou tchyní, princeznou Dianou, která zemřela v roce 1997, náramně rozuměla! Nechá se také inspirovat jejími svatebními šaty?!

Diana měla na sobě v roce 1981 sněhobílé krajkové šaty s vycpávkami v ramenou, závojem a osm metrů dlouhou vlečkou, nejdelší v historii královských svateb. Kate se ovšem vdává v časech drastických úspor a kapka skromnosti by neškodila.

Proto odborníci soudí, že její šaty budou jednoduché a šik, bližší těm, v nichž se například v roce 1893 za budoucího krále Jiřího V. vdávala Marie z Tecku. Úspornější variantě róby by nasvědčoval i obal, v němž ji včera lokaj dovlekl do hotelu Goring, kde Kate před svatbou nocovala...Ostatně, ty nóbl šaty před 30 lety moc štěstí nepřinesly.

Diana se rozvedla a nakonec zahynula při autonehodě. A manželé, kteří šaty navrhli? David (58) a Elizabeth (57) Emanuelovi se také rozvedli. On se dokázal prosadit i sólově, ale Elizabeth zkrachovala a skončila u konfekce.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.