Svatba roku: Koho vyžení princ William? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Svatba roku: Koho vyžení princ William?

Katrina Darling (20)
Katrina Darling (20) (Profimedia.cz, ara)

Ať se mu to líbí nebo ne, muž po svatbě k manželce dostanei její rodinu.

Britský princ William (28) sice Kate Middleton (29) miluje, ale 29. dubna s ní vyžení i několik příbuzných, o které asi příliš nestojí. Sestřenku striptérku, drogového strýčka nebo ryby prodávajícího vychytralého bratránka.

Katrina Darling (20) Chlípná sestřenice

Striptérka v současné době vydělává na svém příbuzenství s Kate. A pokud si William myslel, že vrcholem její produkce je striptýz za zvuků britské hymny, pak se mýlil.

Vynalézavá tanečnice má nové číslo: nahá a špinavá si nasadí prasečí rypáček, umělé cecíky a vystupuje jako prasnice.

Peter Beedle (47) Hamižný bratránek

Ve své malé provozovně vám nabídne tradiční fish&chips (smažená ryba s hranolky). Bratránek Peter se snaží něco vydělat i na blížící se svatbě a jedno z nabízených jídel dokonce nazval Královská treska. Kromě hamižnosti je prakticky neškodný.

Alice Goldsmith (99) Nepřejícná prateta

Starší sestra Kateina dědečka Rona otevřeně brojí proti jejímu sňatku s následníkem trůnu. „Myslím, že neví, do čeho se pouští,“ varuje. Mnohem víc než William se jí navíc líbí princ Harry...

Gary Goldsmith (46) Strýc sexuální mlátička

Sex a drogy, to je jeho. Potetovaný strýček Gary nenechá jednu sukni na pokoji a podle svého sexuálního apetitu si říká pan Bang Bang.

Jeho dům na španělské Ibize proslul orgiemi jako z dějin antického Říma. Na svatbu se nakonec přesto dostane. Kate má toho prostopášníka docela ráda.



Přečtěte si
zamlzena
22. 4. 2011 • 13:55

Ona je dost "cvičená/ v ovládání a tleranci ,protože Filip se chodil bavit s tanečnicemi. Prostě to nebyla Diana, ale i tak je tato sestřenice budoucí manželky korunního prince dost silná káva a asi nejen pro ni.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.