Herečka Milena Steinmasslová: Po rozvodovém pekle radí jiným! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herečka Milena Steinmasslová: Po rozvodovém pekle radí jiným!

Milena Steinmasslová  (vpravo) v roli mentorky. Ve středu měla svou první lekci, kdy díky svým zkušenostem ze života udělila dalším ženám pár cenných rad.
Milena Steinmasslová (vpravo) v roli mentorky. Ve středu měla svou první lekci, kdy díky svým zkušenostem ze života udělila dalším ženám pár cenných rad. (Aha! – Marek Pátek)

Hvězda seriálů Ranč u Zelené sedmy nebo Rodinných pout Milena Steinmasslová (56) sekla s televizním herectvím! Po velmi ošklivém rozvodu s kameramanem Romanem Pavlíčkem se herečka začala věnovat »mentoringu« – laicky řečeno Milena radí dalším ženám, jak najít své místo v muži ovládaném světě! Otázkou je, jestli posluchačky podle jejích rad nedopadnou stejně jako paní Milena...

Dvacet šest let žila Milena ve šťastném a spokojeném manželství. Herečka vychovala dva syny, těšila se na klidný a spokojený život po boku svého muže Romana Pavlíčka – jenže pak se něco zlomilo a manželské neshody vyústily v rozvod. Bitva s exmanželem probíhala velmi ostře. Boj se vyhrotil natolik, že oba manželé byli nakonec rádi, že jsou od sebe.

Teď Steinmasslová odložila televizní herectví na druhou kolej a stala se z ní mentorka, která pomáhá slovem a radou stejně postiženým ženám. „Je to jakási motivace žen k tomu, aby se naučily prosadit, naučily se znát svou cenu a nebály se říci, co si myslí,“ vysvětluje Steinmasslová.

„Mám dnes první hodinu mentorování, nevím, jak to dopadne, jaké budou výsledky a reakce žen,“ přiznala deníku Aha! herečka, která ve čtvrtek patnáct minut před začátkem lekce nervózně přešlapovala okolo stolečku, kde se mělo tzv. mentorování konat.

Co je to mentoring

Mezi základní principy mentoringu patří podpora a doprovázení klienta, zvyšování jeho kompetencí a efektivity, hledání zdrojů a nasměrování klienta k osobnímu rozvoji a ke schopnosti řešit vlastní problémy.

Přečtěte si
popocatepetl
6. 10. 2014 • 22:57

Rozvedená v šedesáti? Fakt jste slyšela nějakou šedesátiletou paní po několika desetiletích manželství, jak šíří infekci "když to nevyšlo mně, tak nikomu"? To myslím, že asi ne. Vždycky si říkám, jak se asi cítí taková paní těsně před důchodem, která se třeba 40 let starala o rodinu a když odchází do důchodu a čeká klid, muž jí uteče za nějakou Mesárošovou a majetek pokud možno bere s sebou, protože nějaká Mesárošová ho přece nelovila kvůli figuře supermana a celonoční výdrži.

popocatepetl
6. 10. 2014 • 22:50

U manžeství, které se rozpadlo po 26 letech, to skoro určitě není pravda. Prostě na manžela přišlo pozdní jaro a když už manželka najednou nebyla žádaná herečka, kterou mu ostatní chlapi záviděli, utekl za jinou. Klesající testosteron, rostoucí senilita a šílený pocit definitivně ujíždějícího vlaku bývá na vině, ne nedostatečná rozvaha nad vstupem manželství před několika desetiletími.

popocatepetl
6. 10. 2014 • 22:44

Ále, lunocie, vy máte dneska špatný den nebo s vámi šijí hormony. Před 30 lety, když se vdávala, byla často obsazovaná herečka a stoprocentně vydělávala víc než zcela neznámý kameraman. Takže vypočítavost docela určitě nebyla na její straně. A i když jim do manželství nevidíme, tak vypočítavost i podruhé asi byla spíš na straně manžela, když se sebral a po 26 letech, když už manželka nebyla velká hvězda, odešel za mladší. Teď je to móda, však to vidíme i na našich politicích, umělcích atd. atd. Takže je asi komu pomáhat ze šoku. Představte si šedesátiletou paní, která míří do důchodu a její manžel se sebere a jde zakládat novou rodinu. Kdyby umřel, bude sice také sama, ale nebude se muset koukat na dědulu - otce svých dospělých dětí, jak v šortkách, růžovém triku a účesem a la Justin Bieber poskakuje jako paňáca na gumičce kolem mladé nastávající matky ..., než si přijde ke své ex stěžovat, že ho to zmáhá, dítě furt brečí, ona mu nepere ponožky a běhá za zajíčky. Neutekl takhle váš otec vaší matce? Buďte ráda. Nevidíte to u žádného z kolegů? Anebo jste ta mladá, která ho nějaké manželce odvedla? Paní Steinmaslová se asi se všemi Zuzanami Paroubkovými, Pavlami Topolánkovými, Radkami Nečasovými, Vandami Hybnerovými a tisíci dalších obětí téhle nové módy má o co podělit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.