Milena Steinmasslová - Po úrazu v nemocnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Milena Steinmasslová - Po úrazu v nemocnici!

Herečka Milena Steinmasslová
Herečka Milena Steinmasslová (Aha! – Martin Hykl)

05:00 – Herečka Milena Steinmasslová (54), známá ze seriálů České televize Ranč u zelené sedmy nebo Škola na výsluní – jehož druhá série byla včera představena novinářům a již brzy se objeví na obrazovkách – je podle informací deníku Aha! v nemocnici!

Herečka Milena Steinmasslová (54), známá ze seriálů České televize Ranč u zelené sedmy nebo Škola na výsluní – jehož druhá série byla včera představena novinářům a již brzy se objeví na obrazovkách – je podle informací deníku Aha! v nemocnici!

Při úrazu si přivodila komplikovanou zlomeninu nohy, má ji v ortéze a téměř se nemůže postavit! A k tomu ještě dostala chřipku. „Paní Steinmasslová na projekci nedorazí, má těžkou chřipku. Navíc je po vážném úrazu nohy, má ji zlámanou a v ortéze,“ omluvila herečku projektová manažerka ČT Nicol Oravcová. „Popřejte mi, ať se brzy uzdravím, ale podrobnosti o zranění po mně nechtějte,“ odmítla o úrazu mluvit paní Milena. Kromě Steinmasslové, která v současnosti prochází komplikovaným rozvodem se svým manželem, kameramanem Romanem Pavlíčkem, se v hlavní roli seriálu opět objeví Veronika Žilková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.