Laurinová nesnášela Zehrerovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Laurinová nesnášela Zehrerovou!

Debutové album Markéty Zehrerové (uprostřed) pokřtili Sabina Laurinová s Martinem Maxou.
Debutové album Markéty Zehrerové (uprostřed) pokřtili Sabina Laurinová s Martinem Maxou.

PRAHA – „S Markétou Zehrerovou (30) jsme se nesnášely!“ šokovala herečka Sabina Laurinová (34) v pasáži Millennium Plaza. A všichni strnuli o to víc, že Laurinová přišla na křest debutového alba Rock angel Zehrerové (30).


„Bylo to ale jen v představení Tři mušketýři v Divadle Broadway. Tam jsem hrála Constance a Markéta Mylady. Jinak ji mám moc ráda,“ vysvětlila nakonec se smíchem Laurinová.

„Moc si spolu rozumíme, a proto jsem ráda přijala její pozvání. Strávily jsme spolu dva roky na divadelních prknech. Jsme bohužel obě Beranky a puntičkářky, takže to někdy mezi námi skřípe, ale je to fajn holka,“ řekla o Markétě Laurinová. „Také bych moc chtěla vydat cédéčko. Nabídek jsem dostala spoustu, ale nic mi nevyhovovalo. Myslím, že by hudba měla vycházet z pocitů člověka, a oni mi pořád říkali něco jiného. Mám svou životní filozofii, a až jednou budu moc nazpívat to, co sama budu chtít, udělám to. Hudbě se věnuji už jedenáct let. Třeba jednou cédéčko nazpívám,“ dodala Laurinová, která by si tak splnila svůj sen. „Na mé desce se prolíná něžnost s dravostí. Snad se bude líbit,“ vzkázala všem Zehrerová, na jejímž křtu nechyběl ani zpěvák Martin Maxa. A právě idol ženských srdcí s krásnou Sabinou album Rock angel pokřtili.


Autor: Jana Bošotová
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.