Leichtová utíká na Primu do Cest domů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Leichtová utíká na Primu do Cest domů

Kristýna Leichtová se oproti puberťačce Ivě z Comebacku ukáže coby sexy policistka.
Kristýna Leichtová se oproti puberťačce Ivě z Comebacku ukáže coby sexy policistka. (TV Prima)

Trend útěků herců z Novy na Primu pokračuje! Po Tereze Kostkové (34), Petru Konášovi (27), Veronice Jeníkové (46), Ladislavu Potměšilovi (65) a dalších odcházejí i Kristýna Leichtová (25) a Martin Písařík (31)!

Leichtová se po skončení sitcomu Comeback, kde hrála Ivu, objeví v pondělí na obrazovkách coby policistka Tereza Sluková v seriálu Cesty domů! Z puberťačky se rázem promění ve zralou ženu. „Chybějí jí sice zkušenosti, ale je vtipná, chytrá, pracovitá a pro někoho i sexy. Nebojí se dát to najevo,“ směje se Leichtová, která bude mužské diváky okouzlovat.

Za dva týdny bude Leichtovou následovat i Martin Písařík, bývalý doktor Oskar Všetečka z »novácké Růžovky«, který si zahraje syna Petra Kostky (72). „Mám i druhou tvář. Ale ta se vám nebude líbit,“ napíná herec, který bude představovat policistu na protikorupčním, který ale spolupracuje i s druhou stranou!

A co na to NOVA?

Co na migraci hvězd Novy ke konkurenci říkají na Nově? „Do seriálu TV Nova se snažíme získávat a přivádět přední herce a herečky na českém televizním trhu. V návaznosti na to pak některé stávající tváře ze seriálu odcházejí a je přirozené, že míří do pořadů televizí číslo dvě, tři a dalších,“ vysvětluje mluvčí Novy Michaela Fričová.

Rašilov a Zounar do Ordinace!

Oblíbený novácký seriál Ordinace v růžové zahradě 2 posílí Martin Zounar (43) a Saša Rašilov (48). „Zounar ztvární velice zlého doktora, který zamíchá celým dějem. Oproti tomu Rašilov zahraje hodného pediatra, který je upoután na invalidní vozík,“ řekla mluvčí seriálu Eva Měšťáková s tím, že oba herci začnou natáčet již v červnu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.