Kristýna Leichtová z Comebacku - Brutální znásilnění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kristýna Leichtová z Comebacku - Brutální znásilnění!

Kristýna Leichtová
Kristýna Leichtová (: archiv TV Nova, Pegasfilm.cz)

Dcera Tomi Paciho (Tomáše Matonohy) z komediálního seriálu Comeback Kristýna Leichtová (24) se stala obětí brutálního znásilnění a nakonec i vraždy! Naštěstí ale jen ve filmu.

..

Takové násilí napáchané na seriálové Ivě předepsal trojici sígrů scénář nového filmu Bastardi. „Přepadnou a znásilní ji tři kluci. Jsou při tom opravdu brutálně vulgární a nakonec ji zamordují,“ vysvětluje autor a jeden z hlavních protagonistů filmu Tomáš Magnusek, jehož sestru Leichtová ve filmu hraje. „Bylo to poprvé, co mě znásilnili. V reálu i ve filmu. Točili jsme nadvakrát, poprvé nám do toho bohužel zasáhl déšť. A přiznám se, že mi u toho nebylo zrovna příjemně. Je to ale prostě práce,“ krčí rameny Kristýna.

Premiéra snímku z prostředí problémové mládeže se uskuteční na podzim. A film to bude asi pěkně drsný! O tom vypovídá i scéna z filmové upoutávky, ve které učitel posílá romského žáka ze třídy s tím, že mu stejně právě probíraná sexuální výchova nic neříká. „Pane učiteli, co já mám nam***no, to vy ještě nemáte ani načůráno,“ reaguje chlapec.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.