Tereza Brodská: Máma přežila peklo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tereza Brodská: Máma přežila peklo!

Tereza Brodská
Tereza Brodská

Herečka Tereza Brodská (42) září štěstím! Neutěšený zdravotní stav její maminky, herecké legendy Jany Brejchové (71), se totiž výrazně zlepšil. Přitom ještě loni to s hvězdou filmů Vyšší princip nebo Noc na Karlštejně, která bojuje s Parkinsonovou chorobou, nevypadalo vůbec dobře.

Vyhýbala se společenským akcím, na veřejnosti se objevovala jen zřídka, a pokud to nebylo nevyhnutelné, vůbec nevycházela ze svého vršovického bytu.

„Dělá mi velkou radost. Je na tom teď mnohem lépe. Všechny ty zdravotní problémy, které ji loni tolik trápily, jsou letos pryč. Po tom pekle je teď ve skvělé formě,“ prozradila deníku Aha! Brodská, která maminku navštěvuje, kdykoli má volnou chvíli.

Snaží se jí vynahradit chvíle, kdy slavnou herečku zákeřné onemocnění srazilo na kolena a chtěla být hlavně sama.

„S léty přicházejí nemoci, to se stává. S tím nic neudělám,“ tvrdila Brejchová ještě před rokem, kdy si kvůli nemoci ani nepřevzala ocenění Český lev za celoživotní dílo.

Nyní se snad začalo blýskat na lepší časy. Je tak dost dobře možné, že se herečka znovu vrátí k práci, kterou stejně jako její dcera tolik miluje.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.