Nečekaný obrat: Dva a půl chlapa asi opět se Sheenem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nečekaný obrat: Dva a půl chlapa asi opět se Sheenem

Jedna z jeho milenek Kacey Jordan.
Jedna z jeho milenek Kacey Jordan. (Profimedia.cz)

Ačkoliv ještě před pár týdny dostala hollywoodská hvězda kvůli svým skandálům padáka, zřejmě se do populárního seriálu vrátí. Pro televizní stanici je totiž zlatý důl. A jak jde o zisk, skandály Sheena nikoho nezajímají.

Zdroje z hercova okolí tvrdí, že o hercově návratu jedná americká televizní stanice CBS. Tvůrci seriálu smlouvu s hlavní hvězdou populárního pořadu vypověděli na začátku měsíce. Sheenovy výstřelky předtím opakovaně plnily stránky bulvárních i jiných časopisů především kvůli jeho sexuálním a kokainovým aférám.

Server The Hollywood Reporter uvedl, že herec se minulý týden setkal s vysokými představiteli konkurenčního kanálu Fox. Zatím ale není jasné, jestli se on sám chce k roli starého mládence v jednom z nejpopulárnějších komediálních seriálů USA vrátit. Warner Bros a Lorreho před dvěma týdny zažaloval o 100 milionů dolarů (1,77 miliardy korun), které chce jako náhradu své mzdy a platů dalších lidí, kteří se na seriálu podíleli. Nabízený honorář musí být tedy zajímavější než soudní výhra.

Spolupráci s Sheenem společnost Warner Bros přerušila 7. března. Pro ni i CBS je přitom pořad zlatý důl. Podle odhadů jen na reklamách seriál vydělal asi 2,89 milionu dolarů (skoro 50 milionů korun).



Autor:  ex,ČTK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.