Herečka Jiřina Jirásková: Zkolabovala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Herečka Jiřina Jirásková: Zkolabovala!

Jiřina Jirásková včera zkolabovala přímo na zkoušce v divadle.
Jiřina Jirásková včera zkolabovala přímo na zkoušce v divadle. (Aha! – Marek Pátek, ara)

Jiřina Jirásková (80) zkolabovala! Před začátkem hry »Famílie aneb Dědictví otců zachovej nám, pane« v Divadle na Vinohradech se jí udělalo nevolno a musela být převezena do nemocnice!

Krátce po převozu sice zvedla redaktorům Aha! telefon, ale bylo slyšet, že jí do řeči zrovna není. „Zrovna mi točí EKG, prostě mi není dobře, píchá mě u srdce. Víc vám k tomu neřeknu,“ prozradila jen herečka.

Celé představení, kde hraje po boku Petra Kostky či Jany Hlaváčové, muselo být kvůli tomu zrušeno. „Při zkoušce jsme museli pro paní Jiráskovou volat sanitku. Představení se holt musí přesunout na jindy,“ prozradil jeden ze zaměstnanců divadla.

Jirásková, která nedávno oslavila osmdesátiny (mimochodem, herečtí kolegové jí přáli právě po této hře), se se zdravotními problémy potýká už delší dobu.

Podle informací ze včerejšího pozdního večera herečka odmítla hospitalizaci a krátce po 21. hodině přijela domů taxíkem.

Ve hře »Famílie aneb Dědictví otců zachovej nám, pane« se Jirásková (uprostřed) na svůj věk opravdu nešetří.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.