Iveta Bartošová: V zajetí Jehovistů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Iveta Bartošová: V zajetí Jehovistů!

Zpěvačka je ráda, že je o ni díky Peterovi (vpravo) dobře postaráno. Aby ne...
Zpěvačka je ráda, že je o ni díky Peterovi (vpravo) dobře postaráno. Aby ne... (Aha! – Marek Pátek)

Zpěvačka Iveta Bartošová (44) má v poslední době na přátele a známé opravdu štěstí.

Její slovenský »kamarád«, provozovatel několika hotelů Peter Mihálik (40) je podle všeho aktivním členem Svědků Jehovových, stejně jako jeho manželka Daniela! Přitáhnou do sekty i naivní Bartošovou?

Zpěvačka, která už několikrát dokázala, že má pro duchovní až sektářské záležitosti slabost, by se měla mít na pozoru! „Bartošové přítel i jeho manželka jsou jehovisté. Tak pěkně se o Ivetu starají, protože ji chtějí přivést do své církve. Nemyslí to zle ani vypočítavě, jejich myšlení je prostě někde jinde,“ nechal se slyšet soused Mihálikových z Velkého Orviště u Piešťan, malé vísky, kde o sobě sousedé vědí i to, co kdo měl předchozí den k večeři. Spříznění manželů s jehovisty tak není žádným tajemstvím.

Touha pomoci Ivetě po duchovní stránce je patrná i z vyjádření Daniely Mihálikové, Peterovy manželky. „Je těžké se dívat na to, když se jí nedaří. Víme o případech, kdy jí bylo neprávem ublíženo, ale nemůžu o tom mluvit,“ nechala se slyšet.

„Když vidím tu její vůli postavit se na nohy a žít slušným životem, že chce udělat tlustou čáru a makat na sobě, nemůžu takového člověka nepodpořit. Je to citlivá žena a my v žádném případě nechceme, aby se jí ubližovalo. Snažíme se jí vytvořit pěkné prostředí, aby se cítila dobře,“ dodává Miháliková.

Když jsme včera kontaktovali kvůli sektě jejího manžela, už tak sdílný nebyl. „Nechte nás na pokoji! Nebudu k tomu nic říkat,“ rozčílil se hoteliér, kterému byly dotazy ohledně Svědků Jehovových velmi nepříjemné. Není divu. Stoupenci této sekty mezi sebe nikoho nepustí a veškeré všetečné dotazy s nelibostí odrážejí. Zvláště když jde o takovou ovečku, jakou by byla sledovaná česká zpěvačka...

Víte, s kolika muži už Iveta Bartošová chodila nebo žila? Podívejte se na její mapu vztahů ZDE!

V čem tkví nebezpečí?

  • Nebezpečnost sekty Svědkové Jehovovi je v tom, že jí člověk předává veškerý svůj majetek.
  • Nemůže mít jiný názor na doktrínu než organizace, která řídí prakticky celý jeho život.
  • Ani v nejnutnějších případech nedovolují přijmout transfuzi krve.
  • Odmítají volby i oslavy narozenin, Vánoc, Velikonoc...
  • Jsou tak zapálenými misionáři, že jsou pro ostatní otravní.


Přečtěte si
kubajakub
26. 2. 2011 • 16:45

Zalez, ty demente vychlastaný.

robie
26. 2. 2011 • 11:29

pozeram ze tu skoro sami dement prispieva.ale aj pre Vas nech Vas osvieti http://www.pluska.sk/soubiznis/spravy-klebety/zahranicne-celebrity/bartosovej-udajny-mile nec-nie-som-jehovista.html#clanok

honzadv
24. 2. 2011 • 17:19

Táhni na pracák, debilní socko, nebo ti seberou dávky a nebudeš žrát ani ten suchej chleba, kanálníku odulej prasečí smradlavej a nadrženej úchylnej. Máš mozoly, prase zasmrádlý upocený uslintaný šeredný uhrovatý???

honzadv
24. 2. 2011 • 17:18

Stejně skončí pod mostem.

honzadv
24. 2. 2011 • 17:18

Táhni na pracák, debilní socko, nebo ti seberou dávky a nebudeš žrát ani ten suchej chleba, kanálníku odulej prasečí smradlavej a nadrženej úchylnej. Máš mozoly, prase zasmrádlý upocený uslintaný šeredný uhrovatý???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.