Tenhle poblouznil Bartošovou: Iveto, je ženáč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tenhle poblouznil Bartošovou: Iveto, je ženáč!

Ruku v ruce po koncertu v Kutné Hoře.
Ruku v ruce po koncertu v Kutné Hoře. (Aha! – David Kundrát)

Zpěvačka Iveta Bartošová (44) opět září štěstím! A nemůže za to nikdo jiný než její nový milenec! Jako první jej odhalil deník Aha!, který páreček vyfotografoval po Ivetině koncertu v Kutné Hoře!

Novým mužem po zpěvaččině boku je Slovák Peter Mihálik z Piešťan, který s ní v posledních dnech tráví skoro každou volnou chvilku! Ty tam jsou tedy smutky kvůli exmanželovi Jiřímu Pomejemu (45).

„Je to jen můj přítel,“ snaží se mlžit Bartošová, která se ale k pohlednému Slovákovi na čtvrtečním večírku (43) chovala velice důvěrně a po akci spolu dokonce odjeli jedním vozem domů, stejně jako předtím z Kutné Hory.

„Nyní je konečně šťastná a věří, že bude mít klidný a šťastný život,“ myslí si zdroj z Ivetina okolí. Ví ale, že ještě nedávno se Mihálik v médiích prezentoval jako šťastně ženatý muž po boku své manželky?

Přečtěte si
martas6
21. 2. 2011 • 17:20

Pro pravdu se zlobíš, smradlavá socko nemytá z kanálu. Nadrženče, jdi si někam vyhonit, jsi ubohost sama. Tvoje negramotnost spojená s debilitou, nadržeností a ubohostí je hnusná, jako jsi ty sám, uhrovatý upocený nemytý kanálníku zasmrádlý a špinavý od hoven a bahna

martas6
21. 2. 2011 • 08:41

Prosím tě, nadrženče, jdi si někam vyhonit, jsi ubohost sama. Tvoje negramotnost spojená s debilitou, nadržeností a ubohostí je hnusná, jako jsi ty sám, uhrovatý upocený nemytý kanálníku zasmrádlý a špinavý od hoven a bahna.

martas6
21. 2. 2011 • 08:39

Přesně, ten chudák z kanálu je nadržený jak..no, holt starý bezdomáč... A jeho nick je opakem pravdy, není to bohatý podnikatel, ale chudá socka, nadržená k tomu, páchnoucí negramotný dement...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.