Bartošová po koncertě: Odvezl si ji fešný Slovák | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bartošová po koncertě: Odvezl si ji fešný Slovák

Po skončení koncertu na Ivetu čekal pánský doprovod, který dorazil v průběhu vystoupení.
Po skončení koncertu na Ivetu čekal pánský doprovod, který dorazil v průběhu vystoupení. (Aha! – David Kundrát)

Kolem Ivety Bartošové (44) krouží další muž! A podle všeho se tentokrát nejedná o žádnou zkrachovalou existenci, jakými se Iveta obklopuje běžně!

Po koncertu v Tylově divadle v Kutné Hoře si Ivetu odvezl vysoký fešák v padnoucím obleku v autě se slovenskou poznávací značkou!

Muž na Ivetu netrpělivě čekal hned po koncertu na autogramiádě. Ač si během představení, na něž dorazil až po jeho začátku, pobrukoval písničky a na zpěvačku familiárně mával, evidentně nešlo o řadového fanouška. A sama Iveta popřela, že by se jednalo o nového spolupracovníka či manažera.

„Nikdo mě teď nezastupuje,“ odpověděla na naši otázku oklikou, kdo onen fešák tedy je. Bez dalších řečí po skončení akce prostě nastoupila k němu do auta a odjela s ním směrem na Prahu – i přesto, že do Kutné Hory dříve toho dne dorazila se svým týmem. Možná by si ale nového manažera měla sehnat, jinak s penězi nevyjde.

Kolik si vlastně Iveta bez profesionálního zastoupení za takový koncert vydělá? Snadné počty! Je známo, že svým tanečníkům příliš neplatí, a také víme, kolik stojí pronájem kutnohorského divadla. Přišlo zhruba 250 lidí, přičemž vstupenka stála 280 korun. Ne všichni, co byli v divadle, ale platili, protože část divadla byla obsazena známými a kamarády z Ivetina týmu...

„Spolupracujeme s Ivetou poměrně dlouho a honoráře jsou různé podle toho, o jaký typ akce jde,“ prozradil deníku Aha! jeden z organizátorů koncertu s tím, že jemu zbylo přes dvacet tisíc. A kolik tedy zbylo na Ivetu?



Přečtěte si
knkn
14. 7. 2011 • 21:58

Je to blbka PROLHANá, neférová, nezdpovědná, stále si odporující ve svých výrocích. Hned je obklopena nádhernýmim lidičkami-za chvíli jim nemůže přijít na jméno a všichni kolem ní mohou za všechno, jen ona jediná za nic. LŽE, VYMÝŠLÍ SI a tohle si musí uvědomovat i jako alkoholička. Její chování nemá ani špatku nějaké morálky vůči lidem kteří s ní spolupracují,nebo spolupracovali. Každého nakonec OSOČÍ A NAŘKNE z KRÁDEŽE V JEJÍM DOMĚ, Z TOHO, ŽE SE K NÍ CHOVALI ŠPATNĚ, DLUŽÍ JÍ PENÍZE, NEDODRŽELI TO NEBO ONO - A VLASTNĚ TOTO VŠE DĚLÁ PŘEDEVŠÍM ONA. DĚCKO BY ZA TAKOVÉ JEDNÁNÍ DOSTALO PO PAPULI, ALE CO DĚLAT S POSTARŠÍ BABOU, KTERÁ SE TAKTO CHOVÁ ? PROSTĚ S NÍ PŘESTAT SPOLUPRACOVAT- JEN TAK MŮŽETE PŘEDEJÍT TOMU, ŽE SE S NÍ DOSTANETE DO SRA-ČEK, TAK JAKO SPOUSTA LIDÍ PŘED vÁMI, KTEŘÍ JEJÍM LŽÍM A NÁŘKŮM UVĚŘILI. v NEPOSLEDNÍ ŘADĚ NENÍ ANI VHODNÉ, ŽE STŘÍDÁ CHLAPY, TAK JAK STŘÍDÁ- MÁ VÍC ODSOULOŽENO, NEŽ NAZPÍVÁNO- TO K DOBRÉ POVĚSTI TAKÉ NEPŘISPÍVÁ.s CHLAPEM SE SEZNÁMÍ JEDEN DEN A VLEZE S NÍM DO POSTELE ,NA DRUHÝ DEN VYHLAŠUJE VELKOU LÁSKOU S OSUDOVÝM MUŽEM. cO NA TOTO ŘÍCT ? Je to blbka bez mozku, dělá ostudu sobě, svému synovi a své rodině !

kolemjdouci_clobrda
18. 2. 2011 • 06:13

(-ještě-)

kolemjdouci_clobrda
18. 2. 2011 • 06:13

snad nechcete tvrdit, že tohle opilé tupé motovidlo má neště nějaké koncerty???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.