Bartošová chystá odvetu: Knížku o sobě napíšu sama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bartošová chystá odvetu: Knížku o sobě napíšu sama!

Iveta Bartošová se děsí toho, co se o ní v nové knize objeví.
Iveta Bartošová se děsí toho, co se o ní v nové knize objeví. (Aha! – Martin Hykl )

Už má dost neautorizovaných knížek, které rozebírají její život. S autory se ale Iveta Bartošová nechce hádat. Napíše sama, „jak to všechno bylo“!

Před dvěma roky vyšla »Odhalená pravda«, loni »Iveto, sbohem« od její někdejší chůvy Zlaty Dvořákové. Letos vychází »Neměla jsem se narodit«. Ani pod jednou z nich není Iveta podepsaná.

Tu poslední autorce prý diktovala, ale s konečným výsledkem spokojená nebyla, a nechtěla, aby vyšla.

Místo sporů a vysvětlování se chce zatím raději naplno věnovat práci.

Slovenskému serveru pluska.sk prozradila, že plánuje vlastní životopis. Bez příkras, ale i údajných nesmyslů, které se prý objevují v těch ostatních knížkách.

„Do jara chci dokončit nové album a natočit dva videoklipy. Čeká mě pokračování koncertního turné, ráda bych zpívala především na Moravě a Slovensku, ,“ řekla zpěvačka slovenským novinářům. Proto prý ještě nějakou dobu nebude mít na psaní čas. Pak to ale možná rozjede.

Přečtěte si
chlebasmaslem
21. 1. 2011 • 09:36

už řekla Remešové do diktafonu, tak další memoáry budou nutné už jen výmysly, domněnky a přání, aby to bylo, jak si to vyfabulovala.

rbej
17. 1. 2011 • 10:34

Už mi to leze na nervy, kdykoliv otevřu jakoukoliv diskusu, tak je tam naše Ivetka. Koho ta kravka a její problémy ještě zajímá? Nechci vědět s kým se vychrápala, kde se ožrala a s kým, jak moc je nešťastná a zase radostná, jděte s tím, páni novináři, již do "prčic"!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.