Další kniha o Bartošové: Tohle nesmí vyjít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Další kniha o Bartošové: Tohle nesmí vyjít!

Iveta Bartošová se děsí toho, co se o ní v knize objeví.
Iveta Bartošová se děsí toho, co se o ní v knize objeví. (Aha! – Martin Hykl )

Iveta Bartošová (43) se zlobí! Už v pondělí totiž vychází další ze série neautorizovaných knih o jejím životě.

Po dva roky staré »Odhalené pravdě« a loňské zpovědi její odvržené chůvy Goldy nazvané »Iveto, sbohem«, se na pulty knihkupectví chystá dílo »Neměla jsem se narodit«. V Ivetině životě se toho totiž děje tolik, že je pořád o čem psát. Ať zpěvačka chce nebo ne!

Iveta prý knihu autorce nadiktovala loni, s výsledným textem ale nesouhlasí. Lekla se prý toho, co všechno v ní našla a co všechno ve stavu uvolněné tvůrčí atmosféry řekla. A nejradši by byla, kdyby kniha nevyšla. „Iveta knihu neautorizovala a

nesouhlasí s ní. Nebude se k ní proto ani vyjadřovat, nechce jí dělat reklamu. Počká, až to v pondělí vyjde, a podle toho se zařídí,“ reagovala na prosbu o komentář k očekávané publikaci zpěvaččina manažerka Andrea Ježková.

Podle dostupných informací se Iveta v knize naváží i do lidí, na nichž je v současné době závislá – třeba do Ladislava Štaidla (65), otce jejího syna Artura (14). Mluví o něm jako o zloději, on jí přitom nedávno výraznou finanční injekcí pomohl s hypotékou na její zadlužený dům v Uhříněvsi.

Nelichotivé mají být i pasáže týkající se jejího exmanžela Jiřího Pomejeho (46). Kniha totiž vznikala v době, kdy jejich čerstvě rozvedené manželství provázely zjitřené emoce na obou stranách.

Jak Iveta vyváděla minule

Když vycházela kniha »Iveto, sbohem« odvržené chůvy Goldy, nadělala Ivetě Bartošová celou řádku vrásek. Společně s tehdejším manželem Pomejem dokonce začala vyhrožovat žalobami a trestními oznámeními. Pak začali tvrdit, že skandální fotografie obsažené v knize jsou fotomontáže.

Přečtěte si
majolka333
11. 1. 2011 • 14:51

Ty sice nejsi fanoušek, a máš pravdu, vše je o drbech. Jenže Bartošová je povahy hysterické, extrovertní, a neustále vyžaduje zájem médií, aby měla do kapsy a na exekutora, a na své četné (nejen se.x.uální) eskapády a její až úporná snaha o slávu je celému "národu" už směšná

chym
11. 1. 2011 • 12:42

To, co se kolem ní dělá za cirkus je trapné. Pro ni i pro média celkově. Nechte jí žít, jak sama chce, je to její věc. Všechno funguje tak, že když si lidi knihy nebudou kupovat, nebudou se vydávat. Dnes je to všechno jenom o drbech. Takový Michael Jackson byl úplně jiný člověk, než ho vykreslují média. Lidi chtějí senzace. Iveto drž se a kašli na všechny, co ti nepřejí nic dobrého.

majolka333
11. 1. 2011 • 07:54

Ona není schopna nějaké introspekce a sebekritiky, ona je jen extrovertní a jen extrovertní opice, které dělá dobře, když se píše o velikosti její dě.lohy, o počtech jejích sex.partnerů, a o ní jako o chudince, které všichni tak strašně ubližují. Ať už se jedná o Sepešiho, nebo o Štaidla, který snad jediný, i když pozdě, pochopil, že ona potřebje pár facek, a občas shodit ze schodů, jinak všechny obvinila neprávem za své vlastní fatální selhání, chyby, alkoholismus, psychické anomálie (maniodepresivní psychopatie) apod. Jak jsem již řekla několikrát, je třeba ji z toho blázince nepouštět. Jediné řešení pro ni, a pro stále nepochopitelně velký zástup fanoušků, kteří jsou stejně deme-n-tní jako ona.

dannaa
10. 1. 2011 • 04:58

To je dobře,že již o Bartošovou opadá zájem.To jak obvilila svoji maminku za výchovu a líčila se zase jako oběť ,bylo neskutečné.Vypadá,že si psychoterapii a minulost bude řešit skrze knihu,ale neuvědomuje si, že i ona je máma a nebude to dlouho trvat a Artur bude přemýšlet o ní jaká byla ona jeho máma,když tak obviňuje svou mámu.Zapomenula na báseň "Dědova mísa," Co dělá nyní ona ,bude činit časem i její syn. Bude ji vinit za své těžké dětství.Bartošová v té závislosti začíná věřit všemu,co lidem nalže.Pátrejte Bartošová po minulosti,dejte si ji do přádku,ale v psychoterapii,tam je na to prostor a neubližujte mámě,která Vám dala život. Myslím, že odešla Vaše sestra daleko od Vás ,ne Vy ,jak píšete.Souhlasím,kniha by vyjít neměla.Bude plná nepravd a lží a obvinění vůči lidem, kteří si to nezaslouží.No Bartošová,Vy s tím musíte žít,Vy se na sebe musíte denně dívat do zrcadle.Tak si ten pohled užijte.

majolka333
9. 1. 2011 • 19:04

Tak vidím, že bl-bka Bartošová bude mít stále zástup fanoušků, soudě podle tvé ubohé reakce. Tak se nezapomeň po ní opakovat, abys skončila 10 x v Bohnicích, jako ona, a bojovala s psychozami a alkoholem, stejně jako s problémovými chlapy (ona si prostě jiné najít neumí!)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.