Vánoční vystoupení Bartošové - Málem uhořela: Ve svatebních šatech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Vánoční vystoupení Bartošové - Málem uhořela: Ve svatebních šatech!

Iveta Bartošová si na vánoční koncert oblékla svatební šaty, které málem vzplály od prskavek dětského sboru!
Iveta Bartošová si na vánoční koncert oblékla svatební šaty, které málem vzplály od prskavek dětského sboru! (Aha! – Martin Hykl)

Iveta Bartošová (44) málem uhořela! Na jejím vánočním koncertu v Divadle 22 v Uhříněvsi ji dělily jen sekundy od toho, aby jí vzplály šaty doutnající od prskavek. Ty si přinesl na pódium dětský sbor, který se zpěvačkou zazpíval vánoční koledy. Proč ale Iveta měla svatební róbu? Že by kvůli Knoflíkům lásky?

Jakmile organizátoři první plamínky zaznamenali, hned šaty uhasili a Iveta se šla převléknout, což diváci jenom ocenili. Nikdo ze tří set přítomných totiž nepochopil, proč si zpěvačka na sebe ke zpěvu koled vzala svatební šaty. „Co to má znamenat? To se snad chce znovu vdávat?“ znělo sálem.

Možná to mělo co dělat s duetem Knoflíky lásky. Slavnou píseň Bartošová nezazpívala jedenadvacet let, od smrti její první lásky Petra Sepéšiho (†25). Až právě v pondělí večer se začínajícím zpěvákem Ondřejem Gorčíkem. „Už není důvod, proč bych tuto skladbu nezazpívala, s Petrovou smrtí jsem se již vyrovnala,“ prozradila deníku Aha! zpěvačka.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.