Iveta Bartošová: Přežila hrozivou nehodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Iveta Bartošová: Přežila hrozivou nehodu!

Iveta Bartošová měla cestou do Prahy ošklivou nehodu.
Iveta Bartošová měla cestou do Prahy ošklivou nehodu. (Foto Aha! – Martin Hykl)

Při Ivetě Bartošové stáli andělé strážní. Přežila hrozivou autonehodu, při které zdemolovala auto.

S hrůzným zážitkem se svěřila slovenskému deníku Nový čas poté, co o víkendu zpívala na plese v lázních Brusno u Banské Bystrice.

Do Brusna přijela Bartošová v sobotu odpoledne bez svého syna Artura. „Vyjela jsem ráno v 7 hodin z Prahy, ale naštěstí bylo dobré počasí, takže cesta proběhla bez problémů. Nechci riskovat, a tak syna s sebou na dlouhé cesty neberu,“ řekla Bartošová, která má za sebou čerstvou a podle všeho těžkou autonehodu.

Při cestě z nedávného bratislavského vystoupení měla totiž bouračku. „Stala se nám na dálnici, kousek před Prahou. Naštěstí nikomu z lidí, kteří byli v autě, se nic nestalo,“ vyprávěla Bartošová, která cestovala s dalšími třemi lidmi. „Měli jsme všichni velké štěstí.“

„Iveta naštěstí auto pouze odřela o svodidla, jí ani nikomu jinému si nic nestalo. Informace o tom, že by bylo auto rozmasakrované, nejsou pravdivé,“ dodala mluvčí zpěvačky Andrea Ježková.

Iveta Bartošová používá černý VW Passat.

Přečtěte si
proxima
26. 1. 2011 • 07:54

Máš pravdu, někteří lidi jsou hnusní, ne nadarmo se říká, že na každou svi .. už se voda vaří. Jsou to ubožáci - paní Bartošová, ať je jaká je - to je přece jedno, každej jsme nějakej, ale bohužel přežila ??? no toje fakt hnus první třídy !!!

eremita
26. 1. 2011 • 00:09

 Takže geniální řidička Bartošová jemně pochroumala kastli. V tomto počasí normálka. Štěstí že jen plechy utrpěly. Je fajn, že se nic nestalo, jen vděčné zaplnění řádek lichotí a udržuje popularitu ve střehu. Paní Bartošová bohužel nemá větší ambice. Nakonec - stačí to, co jejích kolegyň se pachtí kdesi po vískách, podřadných lokálech, pějou jak o život a pomalu se na ně zapomíná. Bartošová odře lak, zavolá na správná místa a spokojeni jsou všichni....

winterfreshka
25. 1. 2011 • 19:13

Kolik hyjen a lůzy kolem nás jí tu smrt přeje.Já jí také nemusím,měla jsem ji ráda když začínala,ale přát jí toto??!Jen aby jste nešli do plynu někteří dřív než ona!

verun1989
25. 1. 2011 • 18:31

ona brzy umre na chlast...

kubajakub
25. 1. 2011 • 18:22

Ona zaklepe stejně brzy, podřeže se jako vždy, snad se jí to povede a bude mít v hrobě klid a všem bude líp!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.