Matěj Homola: Odvezl si malou Lauru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Matěj Homola: Odvezl si malou Lauru!

Dara svěřila Lauru na hlídání Matějovi a v neděli za nimi vyrazila na návštěvu!
Dara svěřila Lauru na hlídání Matějovi a v neděli za nimi vyrazila na návštěvu! (Aha! - Martin Hykl, Marek Pátek)

Zpěvačka Dara Rolins (38) už se setkala se svým expartnerem Matějem Homolou (37), který se v sobotu vrátil do Prahy po téměř dvouměsíční dovolené v Indii!

A zatímco z Indie Matěj posílal ostré zprávy a vyhrožoval, že se bude s Darou soudit o jejich téměř tříletou dceru Lauru, teď – zdá se – zavládl klid zbraní. Matěj teď má dokonce Lauru na týden u sebe!

Matěj totiž Daru navštívil na sobotní generálce Plesu v Opeře, který moderovala, a ta mu následně na týden svěřila Lauru na hlídání – prý ať se táta s dcerou po dlouhé době užijí!

„Byla jsem pořádně nervózní, když mi Matěj volal, že se vrací a že by za mnou rád zašel na generálku plesu. Jen to znásobilo trému, kterou jsem pociťovala,“ svěřila se deníku Aha! Rolins, z níž ale veškeré obavy spadly ve chvíli, kdy k setkání opravdu došlo.

„Matěj byl moc milý, vstřícný a byl v klidu. Jsem ráda, že se naše komunikace vrátila k normálu,“ dodává zpěvačka, která expartnerovi dcerku »půjčila« na týden do péče.

„Ti dva se teď dlouho neviděli, tak ať se užijí. Ale je mi doma samotné smutno. Po těch třech měsících, kdy jsme spolu vstávaly, dýchaly i usínaly, je teď smutné vracet se domů a koukat na její prázdnou postýlku,“ říká Dara, která hned v neděli Matěje s Laurou na Vyžlovce u Prahy navštívila.

„Za pár dní jedu zase, ale už se těším, až bude Laura zase se mnou doma. Matěj ji teď má jen na týden,“ směje se zpěvačka s tím, že si alespoň odpočine.

Přečtěte si
alenkaa
8. 2. 2011 • 15:55

Matěj je třída.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.