Rolins o soudu s Homolou: Matěj žije ve snu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Rolins o soudu s Homolou: Matěj žije ve snu!

Rodinná idylka je po Homolově nevěře minulostí.
Rodinná idylka je po Homolově nevěře minulostí. (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Zpěvačka Dara Rolins (38) možná bude muset čelit hned dvěma soudům!

Jednak jí stále hrozí soud v případu tragické nehody, při níž loni v létě pod koly jejího vozu zahynul motocyklista, a opletačkami jí hrozí také její expartner, muzikant Matěj Homola (37).

Ten Daru nejdříve podvedl s milenkou a teď se chce soudit o jejich společnou dcerou Lauru (2).

Co na to říká Dara? Zatímco oficiálně zůstává Dara chladná, uvnitř v ní bouří emoce. „Tohle snad ani nebudu komentovat,“ říká suše na Matějovy požadavky a obvinění, že jejich dceru Lauru na dvouměsíční odpočinek do USA de facto unesla a brání mu v kontaktu.

Podle vyjádření jejích přátel ale zpěvačka na expartnerovy výroky, podle nichž je ochotný se o dceru klidně soudit a získat ji do střídavé péče, reagovala mnohem rázněji.

„Měla pocit, že Matěj žije ve snu. Že zřejmě v té Indii, kde je na dovolené, vykouřil nějaký obzvláště silný model cigarety… Každý soudný člověk musí uznat, že takový požadavek je nereálný,“ tvrdí zdroj z Dařina okolí.

Již dříve zpěvačka popřela, že by Homolovi ve styku s Laurou bránila. „Matěj měl Lauru každý druhý den na telefonu, kdykoliv s ní chtěl mluvit, mohl. Kdyby ji chtěl vidět, nebyl by problém, stačilo zvolit nějakou destinaci vhodnou pro malé dítě, a přivezla bych mu ji tam,“ řekla deníku Aha! Dara Rolins.

A vídat dceru mu nebude bránit ani teď, zatím je však Homola na dlouho plánované dovolené v Indii.



Přečtěte si
hilf
26. 1. 2011 • 23:06

O rodinu zjevne nejevil zajem , Daru jen vyuzil k tomu aby mu odchovala a porodila dite a ted ji ho chce vzit do stridave pece. Dite ktere ma milujici matku bude vyrustat jako v decaku , bez domova na stridacku .Jako v holubniku.

hilf
26. 1. 2011 • 22:54

Co je to za blabol ze muz ma stejne pravo na dite jako jeho matka! Muz ma pouze pravo na dite ale nikoli stejne.Kdo jak se pricinil o to ze se dite narodilo? Muz ma pouze stejny podil se zenou na tom ze ho pocali ale to je vse ceho je muz schopen udelat aby se dite narodilo. Pote jen u matky melo dite poskytnute zazemi, misto kde jejich dite zilo , jen matka to dite sama zivila a nosila po 9mesicu. Tak jakepak stejne osvojujici pravo na dite.Pouze jen pravo ma muz na sve dite a to primerene k tomu jak se podilel na jeho narozeni.

chlebasmaslem
26. 1. 2011 • 08:45

TAK SE O DCERU ANI SOUDIT NEMŮŽE

seatel
26. 1. 2011 • 06:01

Myslím, že ty bys měl dát pokoj se svými trapnými komentáři.

illis
25. 1. 2011 • 20:31

neodmoderovala Slavíka, dostane 150 000 Kč, prý jako ušlý zisk. Po kom bude chtít peníze za ty měsíce, co se slunila v USA u oceánu? Tohle je výsměch všem slušným lidem a ona je v pohodě. Pozůstalým nic nedá, ale sama by brala a za nic . Asi byla diskuze na Blesku přesycená, tak ji raději zrušili.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.