Zeťová a Kubelková, leopardice válčících TV: Která je víc šik? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zeťová a Kubelková, leopardice válčících TV: Která je víc šik?

Helena Zeťová a Iva Kubelková zvolily leopardí vzory.
Helena Zeťová a Iva Kubelková zvolily leopardí vzory. (David Kundrát, Marek Pátek)

Bitva mezi televizemi Prima a Nova se rozhořela naplno. A jejich nové hvězdy Helena Zeťová (30) s Ivou Kubelkovou (33) vyrazily do boje o sledovanost jako leopardice. A to doslova!

Je to nejspíš jen souhra náhod. Nové tváře dvou největších českých komerčních televizí Helena Zeťová (Nova) a Iva Kubelková (Prima) přišly na tiskové konference svých chlebodárců k jarnímu vysílacímu schématu oblečené v leopardích vzorech. Skvěle to však ilustruje vyhrocenou situaci mezi stanicemi.

Zatímco zpěvačka Zeťová - porotkyně nové řady Česko-Slovenské SuperStar zvolila leopardí kabátek, Kubelková, představitelka doktorky Alice Dvořákové v Cestách domů, vsadila na body s roláčkem s obdobným vzorem. A boj o to, která uloví víc diváků, zřejmě dopadne nerozhodně. Obě jsou to totiž velké kočky...






Přečtěte si
winterfreshka
3. 2. 2011 • 09:18

Ze Zeťovky delírium čpí i z toho fota,když zpívá tím vypitým chraplákem,otevírá se mi kudla v kapse. Iva je šik nejen zjevem,ale i chováním. Nechte si tam ty vypité hospodské,barové hajtry!

alenkaa
3. 2. 2011 • 08:43

Kubelková byla byla pěkná jako miss.Teď je z ní jen šedá myš.Nemá v sobě trošku šiku,troku sexyappelu a tak vůbec.To Helena je jíné kafe.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.