Sexy modelka Křížková: Plavky vyměnila za kroj | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sexy modelka Křížková: Plavky vyměnila za kroj

Fotografie
Fotografie (internal)

Modelka Lucie Křížková (26) díky své skvělé postavě často pózuje v plavkách nebo ve spodním prádle. Tentokrát ale dala přednost kroji.

Lucie Křížková (za svobodna Váchová) patří k vyhledávaným modelkám pro předvádění spodního prádla. Tentokrát ale pózovala fotografům v lidovém kroji. A dokonce se nejednalo o kroj český, ale řecký. Ten oblékla v Příbrami na narozeninách cestovní kanceláře Iríny Tours.

„Chodila jsem do třídy s dcerou paní Sotiry, majitelky této cestovní kanceláře, takže jsme měly ve škole mnoho příležitostí se do Řecka podívat za velice výhodných podmínek a mě ta země velice přirostla k srdci, zejména pak její historie,“ vysvětlila Lucka svoji účast na večírku, kde v řeckém kroji předvedla i několik tanečních kroků tradičních řeckých tanců.

Na párty ovšem nemohla chybět ani zpěvačka a porotkyně SuperStar Helena Zeťová s otčímem Leškem Semelkou nebo zpívající právník Ivo Jahelka.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.