Nově teče do bot! Kopíruje StarDance ČT... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nově teče do bot! Kopíruje StarDance ČT...

Nádrž byla »obložena« 24 filmovými lampami, které zahřívaly herce na vodní hladině.
Nádrž byla »obložena« 24 filmovými lampami, které zahřívaly herce na vodní hladině. (Adolf Zika)

Studnice nápadů v tvůrčím týmu Novy nejspíše definitivně vyschla!

Čerstvě natočená upoutávka s tvářemi nové řady Česko Slovenské SuperStar, kterou Nova odvysílá na jaře, totiž jako by okopírovala kampaň České televize. Ta podobným způsobem loni na podzim propagovala taneční soutěž StarDance.

Obě kampaně jsou postavené na nápadu, že osobnosti chodí po vodě. Jen s tím rozdílem, že na Nově se probudili o půl roku později – moderátoři Leoš Mareš (34) a Tina (26) i porotci Rytmus (34), Paľo Habera (48), Gábina Osvaldová (57) a Helena Zeťová (30) tak vypadají jako kopie Marka Ebena a dalších.

„Při natáčení jsme použili nádrž o rozměrech 5 x 6 metrů, kterou jsme napouštěli osm hodin. Snad nejtěžším úkolem bylo dostat moderátory doprostřed, takže byly přistaveny čtyři podstavce, po nichž se museli dostat na dané místo a nespadnout do vody,“ libuje si přesto tisková koordinátorka SuperStar Lucie Juráčková.

Nádrž museli po skončení focení vyčerpat hasiči. „A zatímco my ji napouštěli osm hodin, oni dokázali vodu za pomoci čerpadla dostat pryč během několika vteřin,“ dodává Juráčková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.