Ti všichni chtějí být SUPERSTAR! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ti všichni chtějí být SUPERSTAR!

Dlouhou chvíli si abonenti zkracovali i blahodárným spánkem.
Dlouhou chvíli si abonenti zkracovali i blahodárným spánkem. (Aha! – Petr Novotný)

Tak, a brány ke slávě jsou uzavřeny, zrno je nevratně odděleno od plev...

V Praze o víkendu proběhl poslední ze čtyř konkurzů další řady soutěže Česko Slovenská SuperStar. Porota vyslechla posledních 2500 z více než 10 tisíc přihlášených zpěváků, kteří všichni přišli s jedinou myšlenkou: Ukážu vám svůj talent, oslním, stanu se slavným a bohatým! Nadšení drtivé většiny z nich ale samozřejmě zpražila porota verdiktem »Je nám líto«...

Před pražským hotelem Corinthia se v sobotu táhl dlouhý lidský had až k vestibulu metra, někteří nadšenci se do něj stavěli už od čtyř od rána! V nervózní vřavě všichni pobrukovali své naučené písničky, na každém rohu exceloval někdo s kytarou anebo se pokoušel roztančit chladem zkřehlý zástup. Byli mezi nimi nováčci, i ti, co zkoušeli štěstí už poněkolikáté, třeba Marek a Honza Kotlarovi nebo Adam Zrcek.

A nervózně se samozřejmě vyhlížel příjezd poroty. „Už jedou!“ prořízl hustou atmosféru hysterický výkřik z davu. Několikrát předčasně, protože Habera se Zeťovou, Rytmusem a Osvaldovou přijeli luxusním rollsroycem až po desáté... Tu šichtu jim ale beztak nikdo nezáviděl! „V Praze jsme asi žádného favorita nenašli, v Brně byli lepší zpěváci,“ usnesli se v neděli večer, znavení dvoudenním poslechem zpěváků nejrůznějších kvalit.

V soutěži po konkurzech v Brně, Bratislavě, Košicích a Praze má zůstat už jen 100 největších talentů, na které už za pár týdnů čeká pódium v divadle...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.