Miliardářka Anna Nicole Smith (38): Porodila dceru a za tři dny jí zemřel syn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Miliardářka Anna Nicole Smith (38): Porodila dceru a za tři dny jí zemřel syn!

Anna Nicole Smith se proslavila jako dívka časopisu Playboy.
Anna Nicole Smith se proslavila jako dívka časopisu Playboy. (: profimedia.cz)

NASSAU – Ve čtvrtek minulý týden porodila bývalá striptérka a pak slavná playmate Anna Nicole Smith (38) na Bahamách krásnou holčičku (3,13 kg). Otec? Toho tají.

Ve čtvrtek minulý týden porodila bývalá striptérka a pak slavná playmate Anna Nicole Smith (38) na Bahamách krásnou holčičku (3,13 kg). Otec? Toho tají. Štěstí ale vnadné modelce moc dlouho nevydrželo – pouhé tři dny nato jí v nemocnici zemřel syn Daniel Wayne (†20), kterého má z prvního manželství. Příčinu smrti určí až pitva. „Neočekáváme ale, že by na nešťastné smrti měly podíl drogy nebo alkohol,“ prohlásil její právní zástupce Howard K. Stern. Spekuluje se o infarktu.

Daniel Wayne přijel za matkou na Bahamy, aby spolu oslavili narození jeho nevlastní sestry. Noc strávil na klinice u své matky, která ho také druhý den ráno našla v předpokoji mrtvého. Anna Nicole Smith má skutečně divoký osud. Její první manželství s Billem Smithem trvalo jen dva roky. Pak si vzala ropného miliardáře Howarda Marshalla (†90), který rok nato zemřel. Od té doby se soudila s jeho synem Piercem o dědictví ve výši 24 miliard Kč. Celé jmění jí letos v červnu spadlo do klína, když Marshallův syn náhle v 67 letech zemřel.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.