Luxus pro milionáře z Realu Madrid: Tak bydlí »králové«! Cristiano Ronaldo, Mourinho & spol... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Luxus pro milionáře z Realu Madrid: Tak bydlí »králové«! Cristiano Ronaldo, Mourinho & spol...

Cristiano Ronaldo: „Když na to mám, co bych si nepořídil pořádnej bejvák?!“ Mimochodem – ročně si vydělá asi na tři takové baráky...
Cristiano Ronaldo: „Když na to mám, co bych si nepořídil pořádnej bejvák?!“ Mimochodem – ročně si vydělá asi na tři takové baráky... (ara, EPA, A-cero)

Hrají za Real Madrid, královský klub. Jako králové jsou i placeni. A tak dá rozum, že fotbalové hvězdy nejbohatšího fotbalového klubu světa jako králové i bydlí! Však se podívejte sami, jakým luxusem oplývá obytný komplex La Finca na madridském předměstí Pozuelo de Alarcón, který Ronaldo & spol. přijali za svůj nový domov.

Je to momentálně ta nejlepší adresa v celém Madridu a bydlí tady skutečná smetánka – kouč Realu José Mourinho, dva nejdražší fotbalisté světa Cristiano Ronaldo a Kaká, vily tu mají i španělští krajánci Raúl, Torres, pilot rallye Sainz, nejznámější torreadoři i popové hvězdy.

Studio A–cero věhlasného architekta Joaquína Torrese vyprojektovalo pro nejbohatší »Madrileños« obrovské a hypermoderní rezidence s obytnou plochou od 650 m2 výš. Tomu odpovídají i ceny, jež začínají v přepočtu na 125 milionech korun a končí na trojnásobku!

Například C. Ronaldo si pro sebe, svou ruskou přítelkyni Irinu a synka, o kterého se převážně stará babička Dolores, obstaral dům se sedmi ložnicemi, 9 koupelnami, několika salony (vč. kina), vnitřním i venkovním bazénem, několika terasami a pozemkem o výměře 2000 m2.

Dům má hodnotu 10,5 milionu eur (262,5 mil. Kč), Ronaldo je ale zatím pouze v nájmu, měsíčně platí 375 tisíc. „O Ronalda usilovali všichni developeři z okolí Madridu. Viděl stovky domů, ale vybral si ten náš,“ uvedla realitka, jejímž prostřednictvím Ronaldo nakupoval.

»Mourek« to rád bílé...

Výjimečný fotbalový kouč má i výjimečný vkus. José Mourinho (46) rozhodně není žádný »mourek«, jak by se dalo odvozovat od jeho jména. Naopak – potrpí si na sněhobílé zařízení domácnosti! Konečně – proč ne? Děti už mu přece odrůstají (10 a 14 let)...

A navíc – měl by snad kouč »Bílého baletu« vyznávat jiné barvy?! Jeho vila disponuje obytnou plochou 1400 m2, dalších 5000 m2 má pozemek a Mourinho za ten luxus platí měsíční nájem 20 tisíc eur (500 000 Kč).

José Mourinho vyznává bílé interiéry.

A v sousedství žil mexický narkobaron!

Má to být nejbezpečnější místo v celém Madridu, oáza klidu pro věčně pronásledované superhvězdy. Lovci autogramů ani paparazziové se do obytného komplexu La Finca skutečně nedostanou, zato tady v pohodě bydlel jeden z největších narkobaronů světa!

Mexičana Nicolase Riveru Gameze (49) si však policie koncem listopadu odvedla v poutech. Jeho gang prý propašoval z Jižní Ameriky do Evropy kokain za neuvěřitelných 200 milionů eur (5 miliard korun)! Gamez žil od Ronalda, Mourinha a dalších hvězd Realu co by kamenem dohodil!

U baráku parkoval dvacet svých superaut značek jako jsou RollRoyce, Bentley, Ferrari, Maserati, zatímco ho policie sledovala, spočítala jeho denní režii na 300 000 korun.

Jeho zatčení bylo vyvrcholením »Operace Kosa«, při níž policie ve třech státech pozatýkala 80 lidí a zkonfi skovala 65 luxusních aut, šest jachet, 150 milionů korun v hotovosti a navrch i 1,7 tuny kokainu připraveného k transportu do Španělska!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.