Slavná zpěvačka Céline Dion (42) - Poprvé ukázala dvojčata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Slavná zpěvačka Céline Dion (42) - Poprvé ukázala dvojčata!

Céline Dion v pyžamu s dvojčaty Nelsonem a Eddym.
Céline Dion v pyžamu s dvojčaty Nelsonem a Eddym. (ČTK)

Od porodu 23. října se kanadská zpěvačka Céline Dion (42) vyhýbala publicitě a v klidu domova pečovala o dvojčata Eddyho a Nelsona. Po sedmi týdnech si řekla, že je čas ukázat rodinku světu, a tak se nechala vyfotit pro kanadskou verzi časopisu Hello!

„Jeden kluk je po otci, ten druhý zase po mně,“ směje se Céline. A její muž, hudební producent René Angélil (68), spokojeně přikyvuje. Děti jsou tou největší radostí páru, který spolu žije už 23 let.Céline se totiž dlouho nedařilo otěhotnět a až po podstoupení několika operací přišla do jiného stavu a v lednu 2001 porodila syna Reného-Charlese (9).

Pak přišly opět roky soužení. Manželé toužili po dalších dětech, ale dlouho se jim nedařilo počít druhého potomka. Nakonec se zpěvačka rozhodla pro umělé oplodnění. A znovu přišlo zklamání. Jeden pokus za druhým selhával a až ten šestý byl úspěšný. Céline konečně otěhotněla a letos 23. října porodila dva zdravé chlapce.

Jednoho pojmenovali Nelson po bývalém jihoafrickém prezidentovi Nelsonu Mandelovi, druhý je Eddy jako alžírský skladatel Eddy Marnay, kterého Céline zbožňuje. A proč se Céline nechala vyfotit v pyžamu? „S malými dětmi toho člověk moc nenaspí, tak jsem v pyžamu až do oběda. Věřili byste, že se mě René ráno klidně drze zeptá, jestli jsem se dobře vyspala?“ čertí se naoko zpěvačka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.