Jiří Langmajer: Operace páteře! Kvůli jeho zdravotním potížím kolabují divadla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Jiří Langmajer: Operace páteře! Kvůli jeho zdravotním potížím kolabují divadla!

Jiří Langmajer
Jiří Langmajer (ara )

Herec Jiří Langmajer (44) už je zase v nemocnici. Vážné problémy s páteří ho přinutily k dlouho plánované hospitalizaci a reoperaci. „Ta první se nepovedla. Jirkovy bolesti byly tak velké, že musel opět pod kudlu,“ prozradil deníku Aha! zdroj z divadla Hybernia, kde Langmajer zrušil všechna prosincová i lednová představení. Stejně tak se bez herce budou muset obejít i další scény.

Herec Jiří Langmajer (44) je v nemocnici! Čeká ho velmi složitá operace páteře a následná dlouhodobá rekonvalescence. Přestože Langmajer plánoval díky nesnesitelným bolestem operaci dlouho dopředu, i tak zavládl mezi pražskými divadly chaos! Charismatický herec totiž exceloval hned na několika divadelních scénách, které musejí narychlo měnit program, a to nejméně na dva měsíce dopředu.

Jiřímu Langmajerovi prý podle jeho slov praskly šrouby v páteři. Ty mu byly do těla implantovány v roce 2007, kdy se těžce poranil při natáčení filmu Na vlastní nebezpečí. Teď je ve vojenské nemocnici v pražských Střešovicích hospitalizován opět.

Operace známého herce však způsobila doslova kolaps několika scén – tři velká divadla musela zcela překopat prosincový a lednový program. Palace, Divadlo pod Palmovkou i Hybernia přitom byly v předvánočních týdnech na Langmajera víceméně odkázané – hraje v divácky nejpřitažlivějších titulech. Operace pro ně nemohla přijít v horší dobu.

„Vzhledem ke zdravotním problémům Jiřího Langmajera nebudeme v prosinci 2010 a v lednu 2011 uvádět představení Oidipús vladař, Kean a Mefisto,“ oznámilo vedení Divadla pod Palmovou. Ve všech třech představeních totiž exceluje Langmajer.

Podobně jsou na tom i v divadle Palace, kde ruší představení Líbánky a veselou komedii A do pyžam! „Jiří Langmajer si vyžádal dvouměsíční volno, my představení však nerušíme, máme alternace,“ dodává Martina Janodová, tisková mluvčí divadla Hybernia, kde má Langmajer roli v muzikálu Baron Prášil.

Jiří Langmajer s Davidem Suchařípou ve hře »A do pyžam!«. I tato hra je z programu divadla Palace stažena.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.