Vašut ukázal zlomeninu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vašut ukázal zlomeninu!

Marek Vašut se chlubil zlomenou nohou.
Marek Vašut se chlubil zlomenou nohou. (Aha! – David Kundrát)

Marek Vašut (50) ví, jak přitáhnout pozornost. Herec známý z filmů Pěsti ve tmě nebo Kameňák do společnosti nyní vyráží s »ozdobou« v podobě zlomené nohy. Dokonce o ní tvoří nejrůznější legendy.

„Kde jsem k tomu přišel? No to je tajemství...,“ mlžil Vašut, který si pro každého, kdo jej ten večer oslovil, vymyslel jinou historku o tom, jak ke zranění přišel. Tvrdil třeba, že jako Daniel Hůlka spadl z balkonu, když prchal před manželem milenky...

To těhotná modelka Markéta Divišová (28), která se objevila na stejné akci, si nic vymýšlet nemusí. Jak otěhotnět je popsáno v každé učebnici biologie. Termín porodu má naplánovaný na 17. leden a kráska s manželem Tomášem Fuxou se už nemohou dočkat, až se dcerka Natálka narodí. „Je mi skvěle. Mám spoustu energie a žádné nevolnosti. Těhotenství si naplno užívám,“ říká Divišová, která se prý na začátku trochu bála, že všechno bude přesně naopak.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.