Šaty z hovězího pro Mareše jsou připraveny, ale organizátoři se bojí... Leoši, pozor na zvířata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šaty z hovězího pro Mareše jsou připraveny, ale organizátoři se bojí... Leoši, pozor na zvířata!

Leoš Mareš
Leoš Mareš (Aha! - David Kundrát, Martin Hykl, TV Prima)

Moderátor Leoš Mareš (34) v hovězím mase bude snadnou kořistí pro dva vystupující dnešního superfi nále Talentmanie. Mezi účinkující se totiž probojovala zvířata, a to pes Keysi Aleny Smolíkové a medvěd z cirkusu Berousek.

„Pach masa, ze kterého jsou ušity Marešovy šaty, by mohl rozdráždit medvěda i psa. Hlavně aby se na něj nevrhli,“ bojí se organizátoři. Leoš však už nemá úniku – do kostýmu z 25 kilogramů hovězího masa se musí obléct, protože prohrál sázku, když se mu nepodařilo políbit Lady Gaga.

I televize Prima ale připravila na dnešní večer nejedno překvapení. Porotce Jaro Slávik zajistil vystoupení íránského zpěváka Arasche, který proslul hitem Boro Boro. V pořadu Česko Slovensko má talent vystoupí také Xindl X a jeho přítelkyně Olga Lounová. „Všichni tři mají dokonce připravené společné číslo,“ řekla deníku Aha! tisková mluvčí Primy Jana Kocová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.