Znovu vyšetřují Kajínka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Znovu vyšetřují Kajínka!

Kajínek tentokrát unikl na internet.
Kajínek tentokrát unikl na internet. (HCE)

Policie vyšetřuje další trestní oznámení na neznámého pachatele kvůli filmu Kajínek, který v kině vidělo přes osm set tisíc lidí. Příběh o nejznámějším českém vězni totiž někdo ukradl a nelegálně umístil na internet!

Od začátku distribuce na přelomu července a srpna se producentům dařilo likvidovat všechny snahy o zpirátění filmu v samotném zárodku. Až nyní, krátce před vydáním trojdiskové edice Kajínka se 100 minutami bonusů, film na internet utekl.

„V součinnosti s policií se nám podařilo stahování souboru po 18-cti hodinách přerušit a nikdo tak nestáhnul více než 38,5% filmu.“ Říká režisér a spoluproducent snímku Petr Jákl. Další kopii se zastavit nepodařilo, filmaři ale varují, že film má špatnou kvalitu obrazu, hrozné barvy a piráti přijdou o zajímavé bonusy.

„Okamžitě jsme kontaktovali Českou protipirátskou unii, uvědomili jsme policii a podali trestní oznámení na neznámého pachatele,“ dodává Jákl. Policie ČR podle našich informací krádež filmu vyšetřuje stejně jako jeho nelegální šíření na internetu.

Jednodiskové DVD s filmem Kajínek vyšel 19. listopadu jako příbal deníku Aha!. Trojdisková edice obsahující vedle filmu i CD se soundtrackem a samostatný disk s bonusy o stopáži celovečerního filmu, vychází 29. listopadu.

ČTĚTE TAKÉ

Vězeň Jiří Kajínek - Poprvé viděl film o sobě - A tvrdí: Není drsný jako realita!

Demonstrace kvůli Kajínkovi! 10 let od jeho útěku z Mírova! Helena Černá si s nejznámějším vězněm píše šest roků. Včera křičela, ať ho propustí...

Kajínek má výročí - Uprchl před 10 lety

Korunní svědek v kauze Kajínek promluvil a teď... - Vyhrožují mu smrtí!

Kajínek boduje v kinech - Chce ho i policie

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.