Vězeň Kajínek slaví 50! Svíčková bude, televize ne... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Vězeň Kajínek slaví 50! Svíčková bude, televize ne...

Jiří Kajínek s filmovými hrdiny Taťánou Vilhelmovou a Konstantinem Lavroněnkem.
Jiří Kajínek s filmovými hrdiny Taťánou Vilhelmovou a Konstantinem Lavroněnkem. (Pragency.cz)

Kmínová polévka a svíčková s houskovým knedlíkem!

Tak bude vypadat narozeninový oběd nejznámějšího českého vězně Jiřího Kajínka, který dnes v karvinské věznici oslaví 50. narozeniny!

Moc slavnostní den doživotně odsouzeného vězně ale nečeká. Jeho denní program bude jako každý jiný. Deník Aha! vypátral, co dnes bude Kajínek dělat.

„Dopoledne má polovolný režim a může trávit čas mimo svou celu. Odpoledne má hodinovou vycházku v areálu věznice a pak také hodinové individuální kondiční cvičení,“ popsala mluvčí věznice Eva Loučková. Jako speciální dárek měl Kajínek původně mít ve svém slavnostním dni povoleno neomezené sledování televize. Nakonec mu to ale nevyjde.

„Pan ředitel si to rozmyslel,“ vysvětlila mluvčí. Bez blahopřání k životnímu jubileu ale slavný vězeň nezůstane. „Přišlo mu více korespondence než obvykle, takže tam asi budou i přáníčka k narozeninám,“ popsala Loučková. A jak se oslavenec na svůj den těšil?

„Podle vychovatele se cítí velmi dobře a žádné zvláštní pocity ohledně svých narozenin neměl. Neměl ani žádné neobvyklé požadavky,“ dodala mluvčí.

Přečtěte si
winterfreshka
11. 1. 2011 • 14:58

Budou bručet konečně ti praví zločinci a vrahové z případu??!!Doufám,že odvolání u mez.soudu s advokátkou Slámovou vyhraje.Film byl jen čajíček.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.