Znovu vyšetřují Kajínka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Znovu vyšetřují Kajínka!

Kajínek tentokrát unikl na internet.
Kajínek tentokrát unikl na internet. (HCE)

Policie vyšetřuje další trestní oznámení na neznámého pachatele kvůli filmu Kajínek, který v kině vidělo přes osm set tisíc lidí. Příběh o nejznámějším českém vězni totiž někdo ukradl a nelegálně umístil na internet!

Od začátku distribuce na přelomu července a srpna se producentům dařilo likvidovat všechny snahy o zpirátění filmu v samotném zárodku. Až nyní, krátce před vydáním trojdiskové edice Kajínka se 100 minutami bonusů, film na internet utekl.

„V součinnosti s policií se nám podařilo stahování souboru po 18-cti hodinách přerušit a nikdo tak nestáhnul více než 38,5% filmu.“ Říká režisér a spoluproducent snímku Petr Jákl. Další kopii se zastavit nepodařilo, filmaři ale varují, že film má špatnou kvalitu obrazu, hrozné barvy a piráti přijdou o zajímavé bonusy.

„Okamžitě jsme kontaktovali Českou protipirátskou unii, uvědomili jsme policii a podali trestní oznámení na neznámého pachatele,“ dodává Jákl. Policie ČR podle našich informací krádež filmu vyšetřuje stejně jako jeho nelegální šíření na internetu.

Jednodiskové DVD s filmem Kajínek vyšel 19. listopadu jako příbal deníku Aha!. Trojdisková edice obsahující vedle filmu i CD se soundtrackem a samostatný disk s bonusy o stopáži celovečerního filmu, vychází 29. listopadu.

ČTĚTE TAKÉ

Vězeň Jiří Kajínek - Poprvé viděl film o sobě - A tvrdí: Není drsný jako realita!

Demonstrace kvůli Kajínkovi! 10 let od jeho útěku z Mírova! Helena Černá si s nejznámějším vězněm píše šest roků. Včera křičela, ať ho propustí...

Kajínek má výročí - Uprchl před 10 lety

Korunní svědek v kauze Kajínek promluvil a teď... - Vyhrožují mu smrtí!

Kajínek boduje v kinech - Chce ho i policie

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.