Hanák nabídl opilci Kaiserovi práci: Hraj u nás a chlastej! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hanák nabídl opilci Kaiserovi práci: Hraj u nás a chlastej!

Oldřich Kaiser má čím dál větší potíže s alkoholem.
Oldřich Kaiser má čím dál větší potíže s alkoholem. (Aha! – Martin Hykl)

Bývalý těžký alkoholik Tomáš Hanák (53), kterého k léčení dohnala až obava ze ztráty rodiny, si udělal drsnou legraci z úletů nemocného kolegy Oldřicha Kaisera (55).

Herce, jehož vyhodilo Divadlo Ungelt kvůli nedávnému opileckému výstupu v píseckém divadle, totiž chce angažovat. Musí ale chodit do práce namol!

„Je to pravda. Sklepáci (divadlo Sklep, které Hanáka proslavilo – pozn. red.) by Oldovi chtěli nabídnout příležitostné vystupování ve svých Besídkách, kde by mu vyčlenili určitý čas, v němž by mohl diváky přesvědčit nejen o svém hereckém umění, ale i o tom, že svého činu lituje. Jedinou podmínkou by bylo, aby na představení přicházel namol,“ píše se v textu Tomáše Hanáka a Jiřího Burdy v Lidových novinách.

Angažmá nabídli i Pavlu Vondruškovi z Divadla Járy Cimrmana, kterého se zřekl Zdeněk Svěrák (»kombinace opilosti se zapomnětlivostí«), a padlé herečce Regině Rázlové, která si odpykala trest za vytunelování firmy Skloexport.

19.11.2010 12:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.