Herečka Jiřina Bohdalová (79) a její sestra Jaroslava (67) - Dobývaly se k Jiráskové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herečka Jiřina Bohdalová (79) a její sestra Jaroslava (67) - Dobývaly se k Jiráskové!

Jiřina Bohdalová se sestrou Jarkou. Jako by si z oka vypadly.
Jiřina Bohdalová se sestrou Jarkou. Jako by si z oka vypadly. (Aha! – Martin Hykl)

Jiřina Bohdalová (79) hovoří o Jiřině Jiráskové (79) jako o velmi staré kamarádce. Není to ovšem narážka na věk, vždyť obě legendy českého humoru oslaví příští rok stejné kulaté jubileum, je to pouze znamení toho, že ty dvě se znají opravdu hodně dlouho. A o víkendu přišla »Bohdalka« svou kamarádku navštívit i s mladší sestrou Jaroslavou (67), která již přes třicet let žije ve Švédsku!

„Jiřinka je moje dlouholetá kamarádka a přišla za mnou na návštěvu i se svojí sestrou. Krásně jsme si popovídaly, známe se léta a natočily jsme spolu několik filmů a hrály ve spoustě divadelních hrách. Bylo to moc milé,“ prozradila deníku Aha! Jirásková.

Bohdalová k ní dorazila v časném odpoledni a nejprve se dvakrát nemohla dozvonit, ale nakonec spolu strávili čas až do doby, než Jiřina musela odvézt sestru na letiště. Ve flám se to tedy nezvrhlo. „Já na flámy nikdy nebyla. To není nic pro mě. Ale teď zkouším novou hru, která se jmenuje Na flámu,“ smála se Jirásková.

PRAHA-VINOHRADY, NEDĚLE 15.25

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.