Nikdo není dokonalý - ANI GOTT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nikdo není dokonalý - ANI GOTT!

Včerejší natáčení dalšího dílu Krampolovy show Nikdo není dokonalý mělo nejhvězdnější možné obsazení.
Včerejší natáčení dalšího dílu Krampolovy show Nikdo není dokonalý mělo nejhvězdnější možné obsazení. (pro Aha! – Miloš Schmiedberger)

Těžko ještě někdy sežene Jiří Krampol (72) pro svou show Nikdo není dokonalý exkluzivnější hosty, než mu na natáčení do pražských Vršovic přijeli včera...

Sál potleskem vestoje vítal Karla Gotta (71) a Jiřinu Bohdalovou (79)! „Jsem nadšený! Mám radost, že Karel i Jiřinka přišli, považuji je za absolutní špičku naší umělecké scény,“ řekl Aha! maximálně spokojený moderátor.

Gott s Bohdalovou bavili narvaný sál téměř dvě hodiny. Mistr třeba dlouze vyprávěl o své svatbě s Ivanou v Las Vegas. „S Ivanou jsme skutečně manželé! Vše jsem si ještě ověřil na českých úřadech,“ prohlásil Gott.

Bohdalová vzpomíná: Zatčení kvůli Eskymákovi

Jiřina Bohdalová zase přidala historku o tom, jak ji málem v USA zatkli za sexuální harašení! „A to jenom proto, že jsem převáděla přes přechod Eskymáka!“ rozesmála herečka všechny.

Kdy půjde pořad v televizi, zatím není jasné, bude to ale v nejbližších týdnech.



Přečtěte si
marmelada
12. 1. 2011 • 12:26

 a začal a jsem se bát stáří.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.