Radcliffe, Watson a spol. na světové premiéře Harryho Pottera: Ti nám ale zestárli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Radcliffe, Watson a spol. na světové premiéře Harryho Pottera: Ti nám ale zestárli!

Zleva Daniel Radcliffe, Emma Watson a Rupert Grint na čtvrteční premiéře.
Zleva Daniel Radcliffe, Emma Watson a Rupert Grint na čtvrteční premiéře. (ČTK/AP, EPA, Profimedia.cz, ara)

Čtvrteční premiéru filmu Harry Potter a Relikvie smrti zcela ovládla křehká krása herečky Emmy Watson (20), která už dávno není tou malou Hermionou z prvních dílů čarodějné ságy. Vedle slávy musí ale bojovat i s vlastní nahotou. Někdo totiž umístil na internet fotografie, na kterých je »nahoře bez«. Podle Emmy jde o sprostou fotomontáž.

Na premiéře v Londýně byla Emma středem pozornosti. V krátkých šatech ukázala své dokonalé nohy a černá krajka, pod kterou prosvítalo tělo i podprsenka, působila dokonale sexy.

Cit pro eleganci prokázali i oba dnes už mužští hrdinové Daniel Radcliffe (21, Harry Potter) a Rupert Grint (22, Ron Weasley), kteří s kolegyní vytrvale pózovali fotografům. Jejich tváře zestárly, už dávno nepřipomínají ty dětské hvězdy z přelomu tisíciletí, kdy kina ovládly první potterovské filmy.

Poslední film o mladých čarodějích byl natočen jako dvoudílný a jeho druhá část bude mít premiéru v červenci 2011. Tu první mohou vidět čeští diváci už tento čtvrtek, kdy má premiéru v tuzemských kinech.

2001 - Takhle hlavní hrdinové vypadali před devíti lety ve filmu Harry Potter a kámen mudrců.

Místo koštěte zvolí mladý čaroděj modernější dopravu.

Emma Watson: Nóbl škola i skandá!

Jen pár dní před premiérou Harryho Pottera šokovaly Emmu Watson fotografie, na kterých se nahá s ručníkem kolem pasu chystá do vířivky.

Fotografie umístili na internet její spolužáci, studenti prestižní Brownovy univerzity v americkém městě Providence, kde herečka studovala literaturu a umění. „Emma se snaží zjistit, kdo přesně tam fotky dal, aby to celé zarazila. Ty snímky jsou podle ní fotomontáže,“ říká blízký přítel herečky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.