Potterománie vrcholí: Podlehla jí i Krainová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Potterománie vrcholí: Podlehla jí i Krainová!

Vítejte ve světě kouzel a čar!
Vítejte ve světě kouzel a čar! (koláž Ahaonline.cz)

Celý svět nemluví o ničem jiném, než o posledním filmovém dobrodružství Harryho Pottera. Stylem populárního čaroděje se nachala inspirovat i modelka Simona Krainová...

Harryho štvrtý rok na Rockfortskej škole sa celý krúti okolo turnaja, v ktorom sa stretnú študenti troch čarodejníckych škôl v sérii stále náročnejších úloh. Súťažiaci sú vyberaní ohnivou čašou, ktorá tentoraz z Rockfortu vyberie aj Harryho! A aby to všetko nebolo také jednoduché, začína sa hlásiť o slovo aj Voldemort, ktorý je opäť pripravený vrátiť sa!

Šaty, které by do fantasy ságy plné kouzel a čar skvěle zapadly, Simona Krainová předvedla na karlovarském festivalu. Problém byl ovšem v tom, že film Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 na jeho programu chyběl...

Závěrečný díl série, jejíž celosvětové tržby přesáhly šest miliard dolarů, ve čtvrtek ovládne kina po celém světě.

Harry Potter se v něm konečně pustí do dramatického souboje s Lordem Voldemortem. Stějně tak očekávaným momentem je i polibek mezi Ronem a Hermionou.

Galerie rekapituluje příběh Harryho Pottera, který na filmovém plátně odstartoval před deseti lety.


 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.