Hašková & Okamura ml.: Love story nepokračuje! Dominika je volná... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hašková & Okamura ml.: Love story nepokračuje! Dominika je volná...

Ruy a Dominika už jsou jen dobří přátelé...
Ruy a Dominika už jsou jen dobří přátelé...  (ara, Facebook)

Nápadníci krásné Dominiky Haškové (15), můžete se radovat, stále není zadaná! Řeči o tom, že by se dala s Ruyem Okamurou (16) znovu dohromady, jsou podle ní jen falešné drby! Mladá zpěvačka se místo randění soustředí jen na to, aby k mobilům, které známým rozdal její otec a slavný brankář, přišly i další hlasy od diváků soutěže Česko Slovensko má Talent.

„Už spolu nechodíme a co je to sex? :-)“ napsala Dominika Hašková na chatu Blesk.cz, když přišla otázka na to, zda s Ruyem ještě chodí a jestli už spolu něco měli. Vyvrátila tak všechny spekulace o tom, že se pár dal znovu dohromady a naznačila, že na toho pravého stále ještě čeká. „Je mi sympatický a líbí se mi, ale jsme jen moc dobří přátelé,“ napsala v jedné z odpovědí s tím, že stále přítele nemá.

V soutěži Česko Slovensko má Talent se teď snaží napravit svou pověst po nepříliš povedené interpretaci hitu Whitney Houston v semifinále. I tentokrát ale nezůstává hokejová legenda Dominik Hašek jen nečinně přihlížet. Jak Dominika přiznala, investoval její táta do nákupu mobilů, které rozdal k hlasování. Půvabná zpěvačka se ale bude snažit zaujmout především svým pěveckým výkonem a bude doufat, že dostane hlasy i od svých příznivců.

Přestože jí rozhodně její příjmení v kariéře pomáhá, vše má i svou odvrácenou stranu a Hašková rozhodně nemá doma na růžích ustláno tak, jak si někteří myslí. Vedle zpěvu ještě hraje závodně volejbal a čekají jí letos na britské škole jedny z nejnáročnějších postupových zkoušek. Dokonce ani finančně si nežije tak, jak se zdá. „Mám kapesné tisícikorunu na měsíc a do poslední koruny ji utratím za jídlo,“ dodala.

ČTĚTE TAKÉ:

Přítel Haškové Okamura: Motá se kolem její soupeřky! Vzkazy a smajlíky Veronice, Dominice nic...

VIDEO Zpěvačka Hanka Křížková: Dominika Hašková na postup neměla, zpívala falešně. Ve finále měli být Screamers!

Dominik Hašek byl výkonem dcery Dominiky nadšen, i když... Ta chvála mě zaskočila!

VIDEO Dominika Hašková v semifinále Talentu: Podpořil ji i expřítel, syn Tomia Okamury Ruy!

Dominik Hašek přijel fandit... Vykašlal se na hokej! ...a dcera postoupila!

11. 11. 2010, 00:O0

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.