Simona Krainová (37) - Předčasný porod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Simona Krainová (37) - Předčasný porod!

 (Aha! – David Kundrát)

Modelka Simona Krainová (37) je maminkou! Chlapeček, kterého rodiče, Simona a Karel Vágner junior (36), pojmenovali Max, přišel na svět o měsíc dříve v pražské porodnici U Apolináře. Na svět se dostal včera odpoledne. Údajně císařským řezem.

„Simča i syn jsou v pořádku. Přišel na svět zhruba kolem páté. Celou dobu jsem byl s manželkou na sále. Jsem obrovsky šťastný, protože oba jsou v pořádku. Simona teď jenom musí odpočívat,“ prozradil včera deníku Aha! Vágner s tím, že dnes již bude Simona sama komunikovat s novináři.

Podle kamarádky Krainové Dary Rolins není pravda, že by porod byl komplikovaný, jak informovala některá média. „Vše proběhlo naprosto bez komplikací, bez jakéhokoliv rizika,“ řekla nám Rolins. „Mám velkou radost. Hned, jak mi to bratr se Simonou dovolí, vezmu synovce na ryby,“ slibuje televizní rybář Jakub Vágner.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.